Quins beneficis té ser soci de FANOC?

A FANOC portem des del 1990 ajudant famílies nombroses a millorar les seves condicions socials i econòmiques des de múltiples àmbits.

Et convidem a conèixer millor l’associació i a descobrir els beneficis que pots aprofitar si et fas soci de FANOC.

Què és FANOC?

En cas que ens acabis de conèixer, el primer és presentar-se! Som una entitat sense ànim de lucre, l’objectiu principal de la qual és defensar, protegir i promocionar els interessos de les famílies nombroses i evitar la penalització i el tracte injust que reben. Som l´ÚNICA associació de Catalunya que defensa els teus drets!

Amb el suport de més de mig centenar de voluntaris, hem fet tot el possible per millorar la situació de les famílies nombroses.

Fa més de 30 anys que lluitem per les famílies nombroses hem aconseguit un gran nombre d’èxits que pots veure aquí. Institucionalment, hem representat un paper clau en l’impuls de la FEFN (Federació Espanyola de Famílies Nombroses) i en la creació d’ELFAC (European Large Families Confederation).

Què fem a FANOC?

A FANOC tenim dues principals comeses:

D’una banda, ens centrem a influir en la societat i en la política, per tal d’aconseguir el màxim suport possible i una protecció efectiva per a les famílies nombroses.

D’altra banda, també oferim a les famílies nombroses informació, serveis i ofertes segons les necessitats que pugui tenir cadascuna.

Com podem assolir aquests objectius? En realitat, tenim infinitat de tasques i responsabilitats de què fer-nos càrrec, però podem destacar 10 de totes elles que val la pena que coneguis:

  1. Ens reunim amb partits polítics i administracions públiques per informar-nos i negociar canvis per a millor protecció i suport a les famílies nombroses.
  2. Informem els nostres socis i tota l’opinió pública sobre qualsevol fet de transcendència en relació amb les famílies nombroses.
  3. Realitzem treballs de recollir dades, per tal de defensar de manera efectiva els nostres plantejaments.
  4. Organitzem actes per a famílies nombroses, des d’aquells que són informatius fins a altres d’entreteniment o reivindicació. Cada dos anys se celebri el Congrés de famílies nombroses de Catalunya (veure aquí) o el Saló de Famílies Nombroses de Catalunya (veure aquí)
  5. Actuem per tal que la llei per a famílies nombroses i els seus drets no es vulnerin en cap moment.
  6. Organitzem activitats de lleure i cultura periòdicament a preus reduïts.
  7. Negociem amb empreses per aconseguir les millors ofertes per a famílies nombroses.
  8. Assessorem les famílies nombroses que tinguin consultes.
  9. Impulsem tota mena de projectes i serveis enfocats a resoldre problemes de famílies nombroses.
  10. Promovem un entorn amigable per a les famílies amb fills i treballem en aquelles iniciatives que ho fan possible.

Què us ofereix FANOC?

Com a soci de FANOC tota la família nombrosa pot aprofitar molts serveis. A continuació, en pots veure alguns:

– Informació sobre tots els ajuts

Els tràmits que cal fer com a família nombrosa sovint són més tediosos i complicats que la resta. T’oferim informació i assessorament sobre tots ells, així com sobre els ajuts que pots sol·licitar o els que s’han anunciat. A més, també oferim als nostres associats la integració laboral, l’assessoria jurídica, els grups d’ajuda mútua i la mediació familiar (mireu aquí).

Comptem també amb un butlletí informatiu quinzenal que us resultarà molt útil, així com amb una base de dades d’ajudes i ofertes que està totalment accessibles per a tu.

– Defensa dels teus drets

Per aconseguir molts dels nostres objectius abans hem hagut de lidiar amb la legislació vigent, perquè s’adapti a les necessitats de les famílies nombroses. Sobretot, lluitem per evitar la penalització i la discriminació de les famílies en relació amb el nombre de fills que tenen.

A més, també treballem perquè es compleixi la llei actual sobre famílies nombroses i intentem aportar totes les actualitzacions que siguin possibles, per tal de millorar les vostres condicions.

– Ofertes per a famílies nombroses

Amb el Pla + Família negociem acords per aconseguir descomptes, promocions i facilitats per a les famílies amb més fills, de manera que podreu accedir a tot tipus de béns i serveis amb les mateixes condicions i oportunitats que les famílies sense fills o amb menys fills.

– Activitats familiars amb descompte

De vegades organitzar una activitat en família és complicat, sobretot si tens diversos fills. Nosaltres us ajudem a fer plans! Organitzem activitats de lleure per passar una estona divertida, amb descomptes i ofertes per a famílies nombroses com la teva.

– Allotjaments de turisme familiar

Des de FANOC tenim ofertes de turisme familiar perquè pugueu anar d’escapada o de vacances, amb descomptes específics per a famílies nombroses. A més, en aquestes promocions tens la garantia que els estestabliments on podeu anar estan habilitats especialment per a les necessitats de les famílies nombroses.

– Banc de material familiar

Hem creat una plataforma d’intercanvi gratuït que anomenem “Banc de material infantil i familiar de l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya”. Aquí pots trobar material de primera necessitat, sobretot per als primers anys de vida dels teus fills, des de bressols fins a cadiretes de nadó i coses similars.

– Sortejos i concursos cada mes

Cada mes FANOC organitza sortejos a través de les nostres xarxes socials amb regals fabulosos de les empreses col·laboradores i també diversos concursos com ara el concurs de foto, de christmas, etc. Per exemple, actualment, se sorteja entre totes les altes del mes una targeta de compra de 150 euros de Carrefour.

A què esperes! Si encara no ets soci de FANOC. Dóna’t d’alta ja aquí!

Feu un comentari