Informació i assessorament

Informació i assessorament

Atenció personalitzada

Butlletí informatiu quinzenal

Enviament a casa de les revistes 'Tres o més' i 'fn'

Accés a la base de dades d'ajuts i ofertes

Alertes per correu electrònic

Xarxes socials amb novetats

A FANOC donem resposta a tots els vostres dubtes sobre ajudes, tràmits, prestacions, etc, en relació amb la condició de família nombrosa. També us ajudem i us facilitem tota la informació necessària per a fer tots els tràmits per a què no perdeu el temps. A més del tot l’anterior, també podeu accedir als següents serveis:

 

Integració laboral

Ets família nombrosa i busques feina o necessites ajuda? A FANOC et donem un cop de mà. Contacta amb nosaltres. 

Que busques feina i no saps per on començar? Ja saps quins són els teus drets laborals? Has acabat fa poc els estudis i vols fer pràctiques? T’agradaria treballar a l’estranger? Potser a l’administració pública? O t’estimaries més fer una feina pel teu compte?

Enllaços d’interès:

Persones nouvingudes
Eines de suport a l’atur
Feina activa de la Generalitat
Ofertes de la Diputació de Barcelona

 

Assessoría jurídica

Si teniu algun problema jurídic relacionat amb la vostra condició de família nombrosa, els nostres advocats poden ajudar-vos amb una primera consulta gratuïta i preus especials.

Si detecteu alguna vulneració de la legislació vigent respecte a les famílies nombroses, no dubteu també a informar-nos.

En els tribunals hem aconseguit, per exemple, que es reconegui la discriminació de les famílies nombroses en el rebut de l’aigua o es corregeixi l’incompliment dels descomptes als títols integrats de transport metropolitans.

 

 

Grups d’ajuda mútua

Els grups d’ajuda mútua ajuden a afrontar situacions gràcies a compartir-les amb altres famílies que ja han passat per la mateixa vivència.

Els temes més tractats han estat el cas de parts múltiples i parts successius però les qüestions en les que podem ajudar-nos entre nosaltres són innombrables.

Si vols participar en un grup ja sigui aportant la teva experiència o t’agradaria trobar a algú amb qui parlar sobre un tema en particular no dubtis de posar-te en contacte amb nosaltres. Si de alguna cosa sabemos las familias numerosas es de solidaridad.

 

 

Mediació familiar

Una crisi familiar no solament pot ser resolta per un jutge, un assessor matrimonial, o un psicòleg. Existeix la mediació familiar, una tècnica de resolució de conflictes que ofereix uns resultats molt positius i acceptats per aquells que l’han fet servir.

En FANOC oferim un espai neutral de diàleg on amb ajuda d’una mediadora les famílies poden trobar solució als seus conflictes.

A nosaltres ens agrada actuar de seguida que es detecta un problema. La mediació és també una bona eina de prevenció

 

X