Informació i assessorament

Informació i assessorament

A FANOC donem resposta a tots els vostres dubtes sobre ajudes, tràmits, prestacions, etc, en relació amb la condició de família nombrosa. També us ajudem i us facilitem tota la informació necessària per a fer tots els tràmits per a què no perdeu el temps.

Amb aquest servei podeu gaudir com associats de:

  1. Atenció personalitzada per telèfon, correu electrònic i personalmente (amb cita prèvia)
  2. Rebreu un butlletí informatiu quinzenal amb totes les novetats d’ajudes, ofertes, etc.
  3. Rebreu a casa les revistes  “Tres o més” de FANOC  i “fn” de la Federació de Famílies Nombroses.
  4. Trobareu en el nostre web una completa base de dades de totes les prestaciones, ajudes i ofertes per a famílies nombroses
  5. Mitjançant les nostres xarxes socials també estareu al dia de totes les novetats relatives a les famílies nombroses
  6. Servei d’alertes per correu electrònic
  7. Per a qüestions més específiques teniu accés als serveis de mediació familiar, els grups d’ajuda mútua i l’assessoria jurídica

Mediació familiar

Una crisi familiar no solament pot ser resolta per un jutge, un assessor matrimonial, o un psicòleg. Existeix la mediació familiar, una tècnica de resolució de conflictes que ofereix uns resultats molt positius i acceptats per aquells que l'han fet servir. En FANOC oferim un espai neutral de diàleg on amb ajuda d'una mediadora les famílies poden trobar solució als seus conflictes.

A nosaltres ens agrada actuar de seguida que es detecta un problema. La mediació és també una bona eina de prevenció

Grups d'ajuda mútua

Els grups d'ajuda mútua ajuden a afrontar situacions gràcies a compartir-les amb altres famílies que ja han passat per la mateixa vivència. Els temes més tractats han estat el cas de parts múltiples i parts successius però les qüestions en les que podem ajudar-nos entre nosaltres són innombrables.

Si vols participar en un grup ja sigui aportant la teva experiència o t'agradaria trobar a algú amb qui parlar sobre un tema en particular no dubtis de posar-te en contacte amb nosaltres.

Assessoria jurídica

Si teniu algun problema jurídic relacionat amb la vostra condició de família nombrosa, els nostres advocats poden ajudar-vos amb una primera consulta gratuïta i preus especials.

Si detecteu alguna vulneració de la legislació vigent respecte a les famílies nombroses, no dubteu també a informar-nos. En els tribunals hem aconseguit, per exemple, que es reconegui la discriminació de les famílies nombroses en el rebut de l'aigua o l'incompliment dels descomptes als títols de transport metropolitans.

X