Informació i assessorament

Informació i assessorament

Atenció personalitzada

Butlletí informatiu quinzenal

Accés a la base de dades d'ajuts i ofertes

Alertes per correu electrònic

Xarxes socials amb novetats

A FANOC donem resposta a tots els vostres dubtes sobre ajudes, tràmits, prestacions, etc, en relació amb la condició de família nombrosa. També us ajudem i us facilitem tota la informació necessària per a fer tots els tràmits per a què no perdeu el temps. A més del tot l’anterior, també podeu accedir als següents serveis:

 

Integració laboral

Ets família nombrosa i busques feina o necessites ajuda? A FANOC et donem un cop de mà. Contacta amb nosaltres. 

Que busques feina i no saps per on començar? Ja saps quins són els teus drets laborals? Has acabat fa poc els estudis i vols fer pràctiques? T’agradaria treballar a l’estranger? Potser a l’administració pública? O t’estimaries més fer una feina pel teu compte?

Enllaços d’interès:

Persones nouvingudes
Eines de suport a l’atur
Feina activa de la Generalitat
Ofertes Diputació de Barcelona

 

Assessoría jurídica

Si teniu algun problema jurídic relacionat amb la vostra condició de família nombrosa, els nostres advocats poden ajudar-vos amb una primera consulta gratuïta i preus especials.

Si detecteu alguna vulneració de la legislació vigent respecte a les famílies nombroses, no dubteu també a informar-nos.

En els tribunals hem aconseguit, per exemple, que es reconegui la discriminació de les famílies nombroses en el rebut de l’aigua o es corregeixi l’incompliment dels descomptes als títols integrats de transport metropolitans.

 

 

 

 

Grups d’ajuda mútua

Els grups d’ajuda mútua ajuden a afrontar situacions gràcies a compartir-les amb altres famílies que ja han passat per la mateixa vivència.

Els temes més tractats han estat el cas de parts múltiples i parts successius però les qüestions en les que podem ajudar-nos entre nosaltres són innombrables.

Si vols participar en un grup ja sigui aportant la teva experiència o t’agradaria trobar a algú amb qui parlar sobre un tema en particular no dubtis de posar-te en contacte amb nosaltres. Si de alguna cosa sabemos las familias numerosas es de solidaridad.

 

 

 

 

Mediació familiar

Una crisi familiar no solament pot ser resolta per un jutge, un assessor matrimonial, o un psicòleg. Existeix la mediació familiar, una tècnica de resolució de conflictes que ofereix uns resultats molt positius i acceptats per aquells que l’han fet servir.

En FANOC oferim un espai neutral de diàleg on amb ajuda d’una mediadora les famílies poden trobar solució als seus conflictes.

A nosaltres ens agrada actuar de seguida que es detecta un problema. La mediació és també una bona eina de prevenció.