Ser Voluntari

Ser voluntari​

T'agradaria ser voluntari de FANOC i formar part d'aquest gran equip?

Existeixen 3 modalitats:

Voluntari eventual

Persona major d’edat, que no pot o no vol adquirir un compromís estable amb l’entitat i que participa de forma esporàdica en activitats definides i concretes.

Voluntari permanent

Persona major d’edat, que adquireix un compromís estable amb l’entitat i que participa regularment de forma estable en activitats definides i concretes.

Voluntari juvenil

Persona que participa de manera lliure i amb un compromís estable. Compleix el requisit d’edat mínima per ser voluntari i compte sempre amb l’acompanyament i assessorament d’un voluntari veterà o d’un professional.

Delegats i delegades locals de FANOC

Són els representants de l’associació en els diferents municipis (o comarques) de Catalunya. Es reuneixen amb l’equip de FANOC trimestralment per a fer un repàs de tots els projectes que s’estan treballant. La seves funcions són aconseguir un millor tracte per a les famílies nombroses en les polítiques locals, informar als mitjans de comunicació locals, aconseguir descomptes i ofertes amb comerços de la seva localitat, organitzar activitats familiars, i promoure l’associacionisme de les famílies nombroses.

Per a més informació o si desitges col·laborar amb nosaltres, no dubtis a posar-te en contacte a info@fanoc.org