Turisme familiar

Turisme familiar

A FANOC tenim ofertes de turisme familiar en allotjaments i activitats turístiques, amb descomptes diferenciats per a les famílies nombroses associades.

A continuació podeu veure els establiments amb acord a Catalunya i al final us convidem a visitar la web del Segell de Turisme Familiar, una iniciativa de les associacions de la Federació Espanyola de Famílies Nombroses amb totes les ofertes que han fet el procés per garantir que estan ben adaptades a les necessitats de les famílies amb infants.

Descomptes a Catalunya

Viatges Caprabo

7% de descompte per als socis en els viatges que apareixen en els fullets de Costas i Escapades i 5% de descompte per a les famílies assocoades en la resta de productes dels què disposa Caprabo Viatges.

Més informació: www.viajescaprabo.es

Splendom suites

Situat en el cor de la ciutat comtal, en un edifici centenari, compta amb suites d’1 i 2 dormitoris, amb una superfície de 70 m2 i amb capacitat para fins a 2 adults i 3 nens. Ofereix 15% de descompte sobre la tarifa diària per a les famílies nombroses associades. 

Més informació: www.splendomsuitesbarcelona.com

 

Cerdanya Resort

Situat en el cor d’un de les valls del Pirineus català compta amb diversos tipus d’allotjament perquè totes les famílies trobin l’acomodament que millor els convingui, Ofereix a les famílies associades un 5 % de descompte en allotjament més un 20 % en règim de tot inclòs (excepte ponts i temporada alta), i un 50 % de descompte en el parc d’activitats als clients no allotjats o allotjats sense el règim de tot inclòs.

Més informació: www.prullans.net/es/

La Siesta Salou Camping Resort

El complex se situa al centre de Salou, un oasi enmig d’aquesta localitat turística. El càmping es troba a escassos metres de la platja i disposa de bungalows amb capacitat de fins a 7 persones, mobilhomes amb capacitat per 5 persones, i també parcel·les en què instal·lar una caravana, una autocaravana o una tenda. El resort ofereix un 5% de descompte en l’allotjament per a les famílies sòcies en temporada alta, de l’1 de juliol al 31 d’agost amb una estada mínima de 7 nits.

Més informació: www.lasiestasalou.com

Vilars rurals

Descobreix els seus hotels rurals a Catalunya: hotel Vilar Rural a Cardona (Barcelona), hotel Vilar Rural a Arnes (Tarragona) i hotel Vilar Rural a Sant Hilari Sacalm (Girona). Combinen l’essència i l’encant d’una casa rural amb el confort i la intimitat d’un hotel. 15 % de descompte sobre la tarifa establerta per als socis.

Més informació: www.vilarsrurals.com/es/inicio/hoteles-rurales-cataluna Descomptes Locals

BERGA- Berga resort
Ofereix a tots els socis de FANOC, descomptes per a estades en allotjament (bungalows i parcel·la), així com en l’ús de les seves instal·lacions (spa, piscines, pádel …) Mireu aqui les condicions

 

Descomptes Estatals

X