Consells per a una vida sana durant el confinament

Des de Sanitas Eixample ens agradaria fer-vos partícips d’alguns consells per a aquesta etapa tant difícil del Covid-19.

En aquests moments on la nostra mobilitat diària és molt limitada és imprescindible gaudir d’una alimentació saludable i equilibrada incloent a la nostra dieta aliments com cereals, lactis, proteïna, grassa saludable i fruita. Aquest tipus de dieta és important que es vegi acompanyada d’exercici físic que també es pot aprofitar per compartir temps amb els més petits de la casa.

Per a ells, les sortides al carrer durant el dia són un moment clau que contribueix molt positivament al seu benestar posterior dins la llar. És essencial que entenguin aquests moments com una oportunitat d’entreteniment i aprofitar per divertir-se, córrer i socialitzar dins de les possibilitats que tenim ara mateix.

Per altra banda, cal destacar la gran implementació del tele-treball durant aquest període de confinament. Aquest mètode s’ha mostrat molt efectiu en diversos camps però és molt important saber com gestionar-ho per part del treballador.

Un dels punts a tenir en compte és que l’àrea de treball ha de gaudir d’una bona il·luminació per a protegir la nostra vista, cal també tenir una bona planificació de les tasques a dur a terme diàriament i realitzar diversos descansos al llarg de la jornada.

Davant la pandèmia els nostres assegurats han pogut gaudir de la Videoconsulta amb totes les especialitats de manera gratuïta. Aquest servei ha permès poder començar i continuar amb tractaments mèdics durant l’època de confinament sense necessitat de sortir de casa, notant un augment considerable en l’ús d’aquest servei principalment amb pediatria, sempre essencial per a la salut dels més petits.

Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar sobre el nostre producte familiar a la nostra oficina Sanitas Eixample, ubicada a Avda. Diagonal, 366, Barcelona, o si preferiu, trucant als telèfons o via email:

934 58 78 60 / 644 135 054 / 607 377 513
pmiret.pex@sanitas.es
emoras.pex@sanitas.es

Feu un comentari