Ja tenim guanyadors del concurs de fotos «Grans famílies, grans moments»

Ja tenim guanyadors del Concurs de Foto Familiar “Grans famílies, grans moments” del 2022, tant a nivell autònom convocat per l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya com a nivell estatal convocat per la Federació Espanyola de Famílies Nombroses. El certamen serveix per donar a conèixer com són aquestes famílies mitjançant imatges de la vida quotidiana i moments especials en família.

Categoria Catalunya:

Els guanyadors del certamen són les fotos de la família Ruano Sayago (3 fills) de Sant Joan Despí (veure foto 1er premi aquí); la família Hofmeijer Trias (3 fills) de Barcelona (veure foto 2on premi  aquí); la família Perez Cos (3 fills) de Barcelona (veure foto 3er premi  aquí). Les tres famílies podran gaudir de cupons de compra online a Supermercats Condis per valor de 150€, 100€ o 50€.

Al concurs de fotos s’han presentat desenes de famílies de FANOC. Per a l’elecció dels guanyadors, el jurat ha estat compost per quatre representants de FANOC i un de Supermercats Condis com a patrocinador del concurs.

Patrocina els supermercats Condis:

 

Categoría estatal:

Els guanyadors del certamen són les fotos de Paloma Allende (5 fills) d’Afansanse (veure foto premiada aquí); Jorge Ruano (3 fills) i socis de Fanoc (veure foto premiada aquí) i Iván Redondo (3 fills), socis de Madrid (veure foto premiada aquí). Aquestes tres famílies podran gaudir d’una estada gratuïta de dues nits en una destinació de costa que ofereix Alannia Resorts; l’Hotel Illa Canela d’Iberostar Hotels & Resorts i Suitopia Sol i Mar Suites Hotel.

El concurs estatal ha estat un èxit, ja que s’hi han presentat centenars de fotos de famílies de diferents parts d’Espanya. Per a l’elecció dels guanyadors, el jurat, format per dos representants de la FEFN i un de cada entitat de turisme que patrocina el concurs, ha tingut en compte l’originalitat de la fotografia i els valors que transmet.

X