Viure els espais comuns de la llar amb ordre i harmonia

Per crear harmonia a casa teva hem de trobar asimetria; intentem eliminar els factors que ens provoquen estrès per crear calma i pau. Si ens envoltem d’objectes amb una càrrega emocional important per a nosaltres amb elements estètics que ens facin feliços o que ens aportin algun tipus d’alegria ho aconseguirem.

Hauríem d´obrir les portes de casa nostra a l´harmonia evitant el desordre i arribant a un equilibri entre lo pràctic i funcional i lo sentimental.

No és suficient decorar la nostra llar amb els mobles, objectes i complements que més ens agradin, hi ha un aspecte més abstracte que en moltes ocasions no se li dona prou importància: L’ORDRE. Aquest ens ajuda a crear equilibri visual i harmonia.

La sensació d´entrar en una habitació en què tots els seus elements estan on han d´estar reconforta , oi? L´ordre és un valor que s’aprèn a casa i que hauríem de transmetre als nostres fills des de l´educació en la convivència diària.

Ensenyar als nens des de petits a mantenir endreçades les seves coses, les seves estances i també els espais comuns és un bon començament.

Cada família és un món i s´ha d´organitzar segons les seves necessitats i circumstàncies i una bona manera de fer-ho és assignar càrrecs a tots el membres de la família. Explicar les avantatges de l´ordre també ens ajudarà a obtenir més col·laboració. Tasques com deixar la roba bruta al seu lloc, llençar les deixalles personals, penjar les tovalloles, guardar les motxilles, endreçar la vaixella, fer el llit etc… contribuiran a una bona convivència diària i mantindran els espais familiars amb més ordre i harmonia.

Inside, Espais Personalitzats som Estilistes d´Espais i Organitzadors Professionals, podem ajudar-vos  a que la vostra llar us aporti pau i sensació benestar.

Article de www.insideespais.es

Feu un comentari