Trobades electorals: FANOC es reuneix amb Neus Munté, del grup municipal JxCat per l’alcaldia de Barcelona

Desde FANOC Barcelona s’ha començat amb la ronda de reunions amb els candidats i candidates a l’ajuntament de Barcelona, a les eleccions municipals del proper 26 de maig.

Durant la reunió d’ahir 22 de maig amb Neus Munté del grup municipal del Junts per Catalunya a Barcelona, des de l’associació es van presentar les nostres demandes municipals i es va exposar la problemàtica que hi ha actualment ja que no es tenen en compte les famílies nombroses a nivell municipal.

També FANOC va explicar la problemàtica amb l’accés a  un habitatge adequat per a famílies nombroses, que les ajudes tinguin en compte la renda per càpita, descomptes per a les famílies nombroses en el transport urbà, entre d’altres.

Per part de Neus Munté ens va comentar que en el programa de JxCat ja inclouen a les famílies nombroses sobretot en el tema del transport i l’habitatge a Barcelona com a problemàtiques més sensibles per a les famílies. També miraran la manera de millorar la comunicació entre l’associació i l’ajuntament i el fet de que FANOC pugui participar en les noves polítiques familiars.

*FANOC ha convidat als principals candidats i candidates a l’Ajuntament de Barcelona a mantenir una reunió per a traslladar-los la problemàtica i les necessitats de les famílies nombroses de la ciutat. A Barcelona hi viuen actualment gairebé 21.000 famílies en possessió del títol de família nombrosa, el que suposa més de cent mil barcelonins vivint en una família nombrosa.

Feu un comentari