Trobades electorals: FANOC es reuneix amb Manuel Valls, candidat a l’alcaldia de Barcelona

Desde FANOC Barcelona s’ha començat amb la ronda de reunions amb els candidats i candidates a l’ajuntament de Barcelona, a les eleccions municipals del proper 26 de maig.

Durant la reunió d’avui amb Manuel Valls, candidat a l’alcaldia de Barcelona, des de l’associació s’han presentat les nostres demandes municipals i s’ha exposat la problemàtica que hi ha actualment ja que no es tenen en compte les famílies nombroses a nivell municipal.

També FANOC ha explicat que a Barcelona hi ha una baixa demografia ja que les famílies marxen a viure fora per l’alt cost de l’habitatge, per això és necessari crear noves mesures i ajudes per a què puguin viure a la ciutat. Així mateix, és necessari facilitar les condicions actuals per a tenir fills/es. Es proposen diverses mesures com l’augment de la bonificació de l’IBI a un 90% per famílies nombroses, la prestació per fill/a a càrrec universal o la rebaixa en l’impost de circulació a Barcelona, entre d’altres.

Per part de Manuel Valls, ens comenta que  es compromet a incloure l’opinió de l’associació en totes les reflexions legislatives sobre família; proposarà crear un departament específic sobre la família a l’ajuntament; integrarà la noció de família dins de les noves mesures que es facin des de l’ajuntament i estudiarà les nostres demandes municipals per incloure algunes en el seu programa electoral.

*FANOC ha convidat als principals candidats i candidates a l’Ajuntament de Barcelona a mantenir una reunió per a traslladar-los la problemàtica i les necessitats de les famílies nombroses de la ciutat. A Barcelona hi viuen actualment gairebé 21.000 famílies en possessió del títol de família nombrosa, el que suposa més de cent mil barcelonins vivint en una família nombrosa.

 

Feu un comentari