Trobades electorals: FANOC es reuneix amb Josep Bou, candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona

Desde FANOC Barcelona s’ha començat amb la ronda de reunions amb els candidats i candidates a l’ajuntament de Barcelona, a les eleccions municipals del proper 26 de maig.

Josep Bou, candidat del Partit Popular de Catalunya (PPC) ha visitat avui a la seu de FANOC acompanyat d’Àngels Esteller, regidora a Barcelona, i d’Angèlica Benavent, regidora a Castelldefels.

Durant la reunió es van repassar una per una les 10 demandes municipals que l’Associació de Famílies Nombroses ha fet als municipis de Catalunya, i la seva adeqüació a les polítiques de l’Ajuntament de Barcelona i al programa electoral del PPC. El candidat Josep Bou va explicar que es pare i avi de família nombrosa, i que per ell posar la perspectiva de família a les polítiques públiques i donar prioritat al suport a les famílies amb més càrregues forma part del seu ADN com a empresari i pare de família. Va coincidir en que Barcelona no pot seguir el camí a un envelliment accelerat de la seva població, amb l’expulsió de les noves famílies o famílies joves amb infants cap a les afores de la ciutat, per manca d’un habitatge digne i d’un ambient familiarment amigable.

FANOC ha convidat als principals candidats i candidates a l’Ajuntament de Barcelona a mantenir una reunió per a traslladar-los la problemàtica i les necessitats de les famílies nombroses de la ciutat. A Barcelona hi viuen actualment gairebé 21.000 famílies en possessió del títol de família nombrosa, el que suposa més de cent mil barcelonins vivint en una família nombrosa.

X