Trobades electorals: FANOC es reuneix amb Eva Baró i Montserrat Benedí, del grup municipal d’ERC per l’alcaldia de Barcelona

Desde FANOC Barcelona s’ha començat amb la ronda de reunions amb els candidats i candidates a l’ajuntament de Barcelona, a les eleccions municipals del proper 26 de maig.

Durant la reunió d’avui amb Montserrat Benedí, Regidora Portaveu adjunta del Grup Municipal d’ERC i Eva Baró, Diputada al Parlament d’ERC des de l’associació s’han presentat les nostres demandes municipals i s’ha exposat la problemàtica que hi ha actualment ja que no es tenen en compte les famílies nombroses a nivell municipal.

També FANOC ha explicat que a Barcelona actualment no hi ha pisos de protecció oficial destinats a les famílies nombroses i moltes famílies es veuen amb l’obligació de  marxar a viure fora per l’alt cost de l’habitatge, per això és necessari crear noves mesures i ajudes per a què puguin viure a la ciutat. Així mateix, FANOC també proposa que les ajudes es facin universals o tenint en compte la renda per càpita per a què les famílies nombroses no es vegin perjudicades i puguin accedir a les ajudes que actualment la majoria de famílies es queden fora. També s’ha parlat dels descomptes a l’Airbus i targetes integrades de l’ATM com la T-10, que segons la llei estatal de famílies nombroses, hauríen d’aplicar descomptes pel col·lectiu però que actualment encara no s’apliquen.

Per part d’ERC, ens comenten que  dins del seu programa tenen un apartat pel suport als infants i les famílies i també per facilitar l’accés al lloguer d’habitatges per famílies monoparentals i nombroses. Així mateix, es comprometen a estudiar totes les mesures proposades durant la reunió i a incorporar algunes en el seu programa electoral.

*FANOC ha convidat als principals candidats i candidates a l’Ajuntament de Barcelona a mantenir una reunió per a traslladar-los la problemàtica i les necessitats de les famílies nombroses de la ciutat. A Barcelona hi viuen actualment gairebé 21.000 famílies en possessió del títol de família nombrosa, el que suposa més de cent mil barcelonins vivint en una família nombrosa.

Feu un comentari