Trobades electorals: FANOC es reuneix amb Bernat Julià i Roser Vine, del grup municipal de la CUP per l’alcaldia de Barcelona

Desde FANOC Barcelona s’ha començat amb la ronda de reunions amb els candidats i candidates a l’ajuntament de Barcelona, a les eleccions municipals del proper 26 de maig.

Durant la reunió d’avui amb Bernat Julià i Roser Vine, del grup municipal de la CUP, des de l’associació s’han presentat les nostres demandes municipals i s’ha exposat la problemàtica que hi ha actualment ja que no es tenen en compte les famílies nombroses a nivell municipal.

També FANOC ha explicat que a Barcelona moltes famílies marxen a viure fora de la ciutat és per aquest motiu que s’està convertint en una ciutat envellida. Per a solucionar aquesta problemàtica des de FANOC proposa diverses mesures “amigables amb les famílies” com l’accés a  un habitatge adequat per a famílies nombroses, que les ajudes tinguin en compte la renda per càpita, descomptes per a les famílies nombroses en el transport urbà com el bicing, entre d’altres.

Per part de la CUP ens comenten que defensen els serveis públics gratuïts i universals i que siguin accessibles per a tot tipus de famílies, ja que reconeixen la divertat familiar i que per tant, cada família té unes necessitats concretes. També són partidaris d’establir convenis de col·laboració a llarg termini des de l’Ajuntament de Barcelona amb les associacions per a reduïr la burocràcia i per a què ajudi a mantenir l’entitat a llarg termini.

*FANOC ha convidat als principals candidats i candidates a l’Ajuntament de Barcelona a mantenir una reunió per a traslladar-los la problemàtica i les necessitats de les famílies nombroses de la ciutat. A Barcelona hi viuen actualment gairebé 21.000 famílies en possessió del títol de família nombrosa, el que suposa més de cent mil barcelonins vivint en una família nombrosa.

Feu un comentari