Supermercats amb descomptes per a famílies nombroses

Les famílies nombroses compten amb uns certs beneficis fiscals tant a nivell nacional com municipal. Sumats a aquests, nombroses empreses també ofereixen determinades ajudes a l’hora de realitzar compres en els seus establiments. I els supermercats no són l’excepció.

A continuació, detallarem els principals supermercats amb descomptes per a famílies nombroses.

Carrefour

Carrefour ofereix la Targeta Superfamílies, la qual podràs sol·licitar si posseeixes el Títol Oficial de Família Nombrosa en vigor. Simplement, has d’acostar-te a qualsevol centre d’aquest supermercat i te la donaran de manera immediata i gratuïta.

A més de tots els avantatges de ser soci del Club Carrefour, se’t descomptarà l’IVA dels productes frescos. D’aquesta manera, tindràs beneficis a l’hora de comprar en carnisseria, xarcuteria, peixateria, fleca, fruites i verdures, formatges i ous, pastisseria i plats cuinats.

Supercor, Hipercor i El Corte Inglés

Aquests supermercats col·laboren des de fa més de 8 anys amb la Federació Espanyola de Famílies Nombroses (FEFN) i ofereixen diferents promocions per a les famílies nombroses, les quals es mantenen mes a mes. Així que, si ets soci de FANOC o de qualsevol associació de famílies nombroses adherida a la FEFN, tens accés a un cupó mensual de 10€ de descompte directe per a compres superiors a 60€ en alimentació, neteja i perfumeria, que podràs utilitzar en els seus centres, tant a les botigues físiques com en botigues en línia. Per a accedir a la promoció, simplement has de registrar-te aquí i indicar el teu número d’associat perquè cada mes trobis en el teu perfil el cupó familiar, de tal forma que podràs consultar-lo quan vulguis i canviar-lo sempre dins del mes en curs.

Veritas

Gaudeix d’un 5% de descompte addicional. En les compres que realitzis en els supermercats Veritas podràs gaudir d’aquest descompte de manera addicional a les ofertes aplicades en els productes (no és acumulatiu en cas de promocions generals aplicades a nivell categoria de producte o botiga). Com aconseguir el meu descompte exclusiu per ser sòcia/soci de FANOC? Per a poder gaudir del teu descompte addicional exclusiu, has de pertànyer al Club Veritas. Pots descarregar-te l’APP Veritas o registra’t a la botiga en línia. Després, escriu un mail a hola@veritas.es indicant com a assumpte “beneficio exclusiu”: Núm. de targeta Veritas (codi de 5 dígits) i còpia escanejada de la teva targeta de sòcia/a de FANOC. En 48 hores hàbils Veritas t’identificarà com a client seu i podràs aconseguir aquest descompte addicional exclusiu fix.

Caprabo

Si tens targeta Club Caprabo i ets família nombrosa podràs accedir a avantatges especials en tots els supermercats Caprabo de Catalunya i Capraboacasa: Rebràs el 5% de les teves compres acumulat en la teva Targeta Club Caprabo si les teves compres mensuals superen els 200 €. I si has tingut fa una mica un bebè, no oblidis sol·licitar la teva cistella Benvingut Bebè doble per a famílies nombroses! Aquest és l’únic supermercat que té aquesta iniciativa.

Calfruitos

És una cadena especialitzada en alimentació que ofereix a les famílies nombroses un 5% de descompte en les compres realitzades a la botiga en línia o botigues físiques. Cal donar-se d’alta en la web i enviar un mail a hola@calfruitos.com amb l’assumpte “Família Nombrosa”, indicant el nom de l’usuari i adjuntant una imatge del carnet de soci o de família nombrosa. A les botigues físiques serà necessari presentar el carnet de soci o de família nombrosa.

Condisline

Aquest supermercat ofereix cada mes, per ser família nombrosa de FANOC, un descompte directe de 10€ per compres superiors a 50€ en tots els productes, del que podràs beneficiar-te en comprar al seu supermercat online.

A més, per ser una família nombrosa de FANOC, tindràs despeses d’enviament gratuïtes i un 5% de descompte addicional en compres d’import igual o superior a 200€. Més informació i codi descompte aquí

BonpreuEsclat online

BonpreuEsclat online ofereix als socis de FANOC 5 euros de descompte directe en les compres online, sense límit de compres mensuals per client. Promoció exclusiva des de gener fins al 31 de març de 2024.
Per accedir a la oferta haureu d’introduïr el codi descompte en el moment d’efectuar la compra online. El codi el trobareu aquí. (Compres superiors a 35 euros). A més, des de Bonpreu i Esclat celebren l’arribada del teu nadó i et regalen el llibre “Ja sóc aquí” i un lot de benvinguda.

Aquests són només alguns dels establiments que ofereixen promocions exclusives per a famílies nombroses.

Feu un comentari