S’obre el termini per sol·licitar els ajuts i les beques de suport escolar a nens amb necessitats especials

Avui 8 de maig s’obre el termini per sol·licitar les beques i els ajuts del Govern per a suport escolar a nens amb necessitats educatives especials, derivades de discapacitat, trastorn greu de la conducta, de la comunicació i del llenguatge, trastorn de l’espectre autista o altes capacitats.

Aquesta convocatòria de beques i ajuts, que estarà oberta fins al proper 20 de setembre, abasta diferents tipus d’ajut, segons la necessitat, i estan destinats a despeses dels ensenyaments, transport, menjador, materials, reeducació del llenguatge etc., amb diferents quanties i límit de renda. També es concedeixen els anomenats subsidis, destinats a nens que siguin membres de famílies nombroses, per a despeses menjador i transport, i que no estan subjectes a límit de renda.

Aquest any s’ha incorporat un nou ajut de 400 euros per a despeses addicionals de caràcter general, que es concedirà com a “subsidi” amb caràcter universal, sense límit de renda, i que és addicional a altres ajuts que poguessin correspondre per necessitats educatives especials.

El termini de sol·licitud romandrà obert des del 8 de maig al proper 20 de setembre. Tots els detalls sobre la convocatòria, beneficiaris, tipus d’ajuda i com sol·licitar-la, aquí.

Deixa un comentari

X