Si gastes un mínim de 20 euros al mes en aigua embotellada, aquest article és per a tu

Estalvia transformant l’aigua de la teva aixeta a l’aigua més pura i saludable

El consum d’aigua forma part del nostre dia a dia i són moltes llars les que utilitzen aigua embotellada, per beure i per cuinar, ja que l’aigua de l’aixeta tot i ser potable, de vegades porta massa clor.

Per què és possible estalviar instal·lant un equip d’osmosi de HydroSolutions? Doncs, perquè l’aigua osmotitzada és l’aigua més pura i saludable i la tindries de manera il·limitada estalviant-te la compra d’aigua embotellada, espai d’emmagatzematge i carregar les ampolles i, no menys important, contribueixes amb la reducció del plàstic cuidant així el nostre planeta .

Què és aigua osmotitzada? És la que surt de la mateixa aixeta però que ha passat fins per cinc etapes de filtració, eliminant així els químics i minerals nocius (clor, plom, fluor, herbicides, pesticides…), i sòlids dissolts, que afecten la nostra salut donant com a resultat un aigua amb un alt nivell de puresa. Cal destacar que mentre menys impureses tingui l’aigua, millor treballaran els teus ronyons, evitant així que a llarg termini tinguis problemes de salut.

A Hydrosolutions som conscients de la necessitat de cuidar la butxaca, la salut i el medi ambient i per això comptem amb solucions saludables dissenyades especialment per a les teves necessitats. Som una empresa amb més d’una dècada de trajectòria i des de la nostra creació més de 5.000 famílies han confiat en la nostra experiència i servei.

Si us animeu a fer el pas, podeu gaudir d’aquesta promoció que hem dissenyat exclusivament per als membres de FANOC, que gaudiran d’un descompte exclusiu d’un 40% sobre el preu de tarifa, per la qual cosa el tractament d’osmosi de HydroSolutions li quedaria per tan sols 19.90€ mensuals.

Podeu veure l’oferta per als socis de FANOC aquí

Comunica’t amb nosaltres trucant al 613 516 373 o escrivint al correu info@hydrosolutions.es

Feu un comentari