Activitats Familiars

Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Visita el 29è Manga Barcelona amb descompte de FANOC

7 desembre - 10 desembre

El Manga Barcelona torna el 2023 en el mateix espai, però ho reorganitza i amplia per poder afegir encara més activitats i que més assistents puguin gaudir-les. La gran cita per als fanàtics del manga, l’anime i la cultura japonesa se celebrarà del 7 al 10 de desembre a Fira de Barcelona Gran Via.

Ja ningú qüestiona la rellevància que tant el manga com l’anime tenen actualment al món de l’art i l’entreteniment. El públic, cada cop més ampli, ha crescut de manera notable entre els més joves, però sense oblidar els més veterans (molts dels quals ja vénen acompanyats de les futures generacions de fanàtics). El Manga Barcelona s’ha convertit en el punt de trobada de referència per a milers i milers de fans de la cultura japonesa, una cita anual que atrau gent de tots els racons de la península i que cada cop genera més interès per al públic estranger.

Per il·lustrar el cartell d´aquesta nova edició del Manga Barcelona s´ha comptat amb una de les autores més populars del moment: Míriam Bonastre. L’autora de Pineda de Mar, i formada a l’Escola Joso, va publicar amb gran èxit a la plataforma Webtoon el còmic juvenil Hooky (una obra amb clares influències del manga i l’anime).

Data: 7-8-9-10 de desembre de 2023

Horari: de 10:00 a 20:00

Lloc: Fira Barcelona Gran Via (Fira Gran Via – Gate 4 / Porta 4 Carrer de la Botànica, 64 – 08908 L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona)

Descompte pels socis de FANOC: preu especial de 13€ en lloc de 15€. Caldrà acreditació a l’accedir al recinte (presentant el carnet de soci de FANOC).

Com accedir al descompte? Accedeix a la web de Manga Barcelona Aquí  i segueix aquestes breus indicacions:

  1. Selecciona el dia de l’entrada i la quantitat, a continuació fes clic a l’apartat “Codi promocional” i introdueix el segon bloc de números del carnet de FANOC, que està compost de 6 dígits incloent el 0 davant.
  2. Al camp de la dreta, on posa “Introdueix el teu codi”, hauràs d’introduir el correu electrònic.
  3.  Finalment, fes clic a “Validar” i el descompte s’aplicarà

Si teniu incidències podeu contactar amb info@fanoc.org o info@ficomic.com (durant el mes d’agost no us podrem atendre perquè estarem tancats per vacances)

Màxim 6 entrades per família.

Gratis menors de 4 anys. Per a nascuts a partir del 11 de desembre de 2019. Un cop arribin recinte amb la seva entrada hauran de demanar la del menor a la zona d’accés.

Places limitades, fins a exhaurir existències.

Web del Manga Barcelona

Mostra els detalls

Inici:
7 desembre
Finalització:
10 desembre

Organitzador

Recinte

Fira Gran Via
Carrer de la Botànica, 64
L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona 08908 Espanya
+ Mapa de Google

Feu un comentari

Feu un comentari