Activitats Familiars

Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Dia de les famílies nombroses al Tibidabo amb 30% de descompte!

11 juny

Dia: Diumenge 11 de juny de 2023 (de 11:00 a 21:00)

Descompte especial aquell dia de 30% sobre las tarifes del parc, presentant a taquilla el carnet de FANOC o títol de família nombrosa juntament amb els DNI de tots o el llibre de família o bé fent la compra online i presentant a taquilla el carnet de FANOC o títol de família nombrosa juntament amb els DNI de tots o el llibre de família.

Per fer la compra online, podeu clicar aquí , indicar entrada Parc d’Atraccions, clicar a continuar,  indicar la data 11 de juny, seleccionar totes les opcions d’entrada, incloent-hi les entrades gratuïtes, i abans de finalitzar la compra, introduir el Codi FANOC22. La compra s’ha de realitzar amb un mínim de 24 hores abans.

Entrada general 35.00 € ( amb el descompte aquell dia queda en 24,50€)

Inclou totes les atraccions i els espectacles del Parc, incloses les de l’Àrea Panoràmica que estiguin operatives aquell dia. Consulta-les aquí

Entrada júnior (90 cm- 120 cm) 14.00 € (amb el descompte aquell dia queda en 9,80€)

Inclou l’accés per als infants d’entre 90 i 120cm  d’altura a les atraccions i els espectacles del Parc, incloses les de l’Àrea Panoràmica que estiguin operatives aquell dia. Consulta-les aquí

Entrada gratuïta infants < 90 cm

Entrada diversitat funcional 7€, inclou l’entrada gratuïta per a una persona acompanyant.

Us informem que us podeu acollir a la promoció vigent del Tibiclub on el passi anual familiar és de 168€ . Si el 11 de juny  us feu sòcies i socis del Tibiclub, se us retornarà l’import de l’entrada d’aquell dia,  i a més, els socis de FANOC tindran  la quota d’inscripció gratuïta (preu habitual 24€). Imprescindible presentar el carnet de FANOC.

Consulteu les opcions de mobilitat per arribar al Tibidabo aquí. Us recomanem que pugeu al nou funicular del Tibidabo, La Cuca de Llum.

Més informació al seu web: www.tibidabo.cat

Mostra els detalls

Data:
11 juny

Organitzador

Recinte

Tibidabo
4, Plaça del Tibidabo
Barcelona, Barcelona 08035 Espanya
+ Mapa de Google
Visualitza el lloc web de Recinte

Deixa un comentari

Deixa un comentari

X