Renovació del Títol de família nombrosa

A totes aquelles famílies que hagueu de renovar el títol de família nombrosa de la Generalitat de Catalunya us recordem que podeu iniciar el tràmit fins a tres mesos abans de la seva caducitat. Us ho recomanem ja que actualment les oficines de tramitació estan força col·lapsades i estan donant les cites prèvies amb molt marge de temps i fins i tot algunes ja tenen l’agenda bloquejada, i les van desbloquejant setmana en setmana.

També teniu a la vostra disposició la opció de tramitar telemàticament la renovació del títol. Per optar a aquesta opció és necessari gaudir d’una identificació digital que si no la teniu la podeu aconseguir a través del següent enllaç.

Tot i que encara hi ha expedients amb una llarga demora de resolució, les sol·licituds telemàtiques actuals es resolen en un mes i mig. En cas de que no tingueu resposta en aquest temps reviseu la vostra carpeta de tramitació que no sigui que us faci falta presentar alguna documentació.

Podeu veure tota la informació i tramitació aquí  i si teniu més dubtes podeu preguntar a través del 012 o de la bústia de contacte.

 

X