Renovació del Títol de família nombrosa

Aquelles famílies que hagueu de renovar el títol de família nombrosa de la Generalitat de Catalunya us aconsellem que ho feu amb dos o tres mesos d’antelació, ja que actualment les oficines de tramitació estan col·lapsades i estan donant les cites prèvies per d’aquí força temps o fins i tot algunes ja tenen l’agenda bloquejada, tal i com ens han informat des del Departament d’Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya.

Independentment de la pròrroga automàtica de validesa dels títols de família nombrosa durant l’estat d’alarma, en el cas que el títol caduqui durant el període prorrogat, les famílies tenen l’obligació de sol·licitar la seva renovació quan hi hagi finalitzat l’estat d’alarma provocat per la crisi de la Covid ‘ 19.

Actualment la opció més efectiva per a fer el tràmit és de forma telemàtica però és necessari tenir la identificació digital.  Aquesta identificació es pot fer per petició genèrica adjuntant el formulari de sol·licitud degudament signat que podeu trobar  aquí. En el cas que no sigui possible podeu presentar la sol·licitud amb tota la documentació a qualsevol registre oficial. Tanmateix cal que tingueu en compte que hi ha una demora d’entre dos i tres mesos en la resolució dels expedients.

Podeu veure tota la informació i tramitació aquí

 

Deixa un comentari

X