Proposem mesures en ocupació, fiscalitat i habitatge per fer front al Repte Demogràfic

La Federació Espanyola de Famílies Nombroses (FEFN) ha plantejat al secretari general per al Repte Demogràfic, Francesc Xabier Boya, mesures per afavorir l’accés a l’ocupació i l’habitatge, a més d’incentius fiscals, per poder fer front al Repte Demogràfic.

La gerent de la FEFN, Yolanda García, i el director de Relacions Institucionals, Luis Herrera es van reunir ahir amb Boya, per analitzar el fenomen de la despoblació i proposar-li una sèrie d’iniciatives que puguin fer front a l’anomenat hivern demogràfic.

La FEFN enviarà pròximament un document detallat de mesures enfocades a remoure els obstacles que avui dia impedeixen que les famílies puguin tenir els fills que vulguin. Les àrees fonamentals en què, segons la FEFN, cal treballar són l’ocupació i l’habitatge, afavorint l’accés de les famílies, a les quals aquesta entitat creu que també cal donar suport amb deduccions fiscals que compensin la inversió que fan en el cura i criança dels fills.
A la imatge, de dreta a esquerra: Luis Herrera, Francesc Xabier Boya i Yolanda García, acompanyats de el director de gabinet del secretari general per al Repte Demogràfic.

Feu un comentari