Per què fer-te soci?

Per què fer-te soci?

1. Perquè som l’ÚNICA associació de Catalunya que defensa els tus drets.

2. Perquè aconseguim més beneficis públics per a les famílies nombroses.

3. Perquè rebràs periòdicament informació actualitzada d’interès per a la teva família a través dels butlletins informatius i 4 revistes a l’any.

4. Perquè sempre atendrem les teves consultes quan ho necessitis.

5. Perquè t’oferim descomptes i ofertes en més de 350 empreses de diferents sectors amb les quals podràs estalviar molts diners.

6. Perquè cada mes podràs gaudir de diferents activitats familiars gratuïtes o amb un gran descompte.

7. Perquè podràs accedir als diferents serveis com a la mediació familiar, els grups d’ajuda mútua i el banc de material infantil i familiar que oferim a tots els nostres socis.

8. Perquè a FANOC comprenem les teves preocupacions i et sentiràs sempre recolzat per nosaltres.

9. Perquè junts, més es més

Pots fer-te ja soci de FANOC d'una manera senzilla i ràpida:

1/ Introdueix les teves dades

Per donar-te d’alta com a associat a FANOC és necessari que emplenis totes les teves dades de la inscripció online (la quota mínima d’inscripció és de 45 euros * anuals per família).

També hauràs de enviar-nos una còpia del títol de família nombrosa escanejat o una imatge a l’e-mail: info@fanoc.org o a través del nostre fax 934613016.

* Si vols col·laborar amb una quota més alta és necessari que ho especifiquis en el camp d’observacions.

2/ Accedeix a la teva zona d’usuari

Per accedir a l’àrea personal has d’anar a l’adreça: www.familias-numerosas.org/ingreso.php, on et demanaran un usuari (és el correu electrònic on normalment reps el butlletí informatiu) i una clau. Si no coneixes la clau, pots rebre-la fàcilment fent clic a “Recuperar contrasenya”.

3/ Descarga el nou carnet digital

Mira aquí les passes a seguir per descarregar el teu carnet digital de FANOC en el teu mòbil (recorda que és necessari tenir l’aplicació “Pass Wallet” instal·lada en el mòbil)

Inscriu-te

Per ser soci de FANOC podràs gaudir de:

X