Participa aquest estiu al concurs de fotos “Grans famílies, grans moments”

Un esmorzar en família, unes vacances, un aniversari, una tarda de jocs a casa… qualsevol moment en una família nombrosa té alguna cosa d’especial, també els moments quotidians, com els sopars o les tardes de deures, són especials en aquestes llars. Si ets família nombrosa i vols ensenyar-nos aquests “grans moments” en família, participa en el nostre Concurs de Fotografia de Famílies Nombroses, que convoquem per a donar a conèixer la realitat de les famílies nombroses.

El certamen està dirigit a totes les famílies associades que poden participar enviant fins a 5 fotos familiars amb les quals guanyar un fantàstic premi, en cada una de les dues categories, la de Catalunya i l’estatal. Pots enviar les mateixes fotos a les dues categories. Molta sort!

Aprofita aquestes vacances per a fotografiar-te amb la teva família i participa en el concurs. Tens des del 15 de juliol al 15 de setembre de 2022 per a enviar-nos les teves fotos a:

Categoria Catalunya:

promocio@fanoc.org, juntament amb les dades de la família (nom complet, adreça postal i telèfon) perquè puguem contactar amb vosaltres en cas que resulteu guanyadors.

Consulta les bases del concurs de Catalunya aquí.

Premis: Cupons de compra en línia a Supermercats Condis per valor de 150€, 100€ o 50€.

Patrocina els supermercats Condis

 

Categoria estatal:

concursodefotos@familiasnumerosas.org, juntament amb les dades de la família (nom complet, adreça postal i telèfon) perquè puguem contactar amb vosaltres en cas que resulteu guanyadors.

Consulta les bases del concurs estatal aquí.

Premis: Una estada de dues nits amb allotjament i desdejuni per a tota la família, en un dels tres estupends allotjaments que col·laboren en el certamen (Hotel Iberostar Punta Canuda**** (Ayamonte, Huelva), Suitopía Sol i Mar Suites Hotel**** (Calp, Alacant)) o en un Càmping Alannia Resort a triar entre Costa Blanca, Guardamar, Els Prats i Costa Dorada.

 

 

Feu un comentari