Participa aquest estiu al concurs de fotos “Grans famílies, grans moments”

Aquest estiu fes moltes fotos als grans moments que visqueu en família i participa en el nostre Concurs de Fotografia de Famílies Nombroses que convoquem per a donar a conèixer la realitat d’aquestes famílies. Un esmorzar en família, un viatge, un aniversari, una tarda de jocs a casa… qualsevol moment en una família nombrosa té alguna cosa d’especial, també els moments quotidians, com els sopars o les tardes de deures, són especials en aquestes llars.

El certamen està dirigit a totes les famílies associades a FANOC que poden participar enviant fins a 5 fotos familiars amb les quals poden guanyar un fantàstic premi de cupons per a compres en línia a condisline.

PREMIS: Cupons de compra en línia a Supermercats Condis per valor de 150€ (1r premi), 100€ (2n premi) o 50€ (3r premi).

Aprofita aquestes vacances per a fotografiar-te amb la teva família i participa en el concurs. Tens des de l’1 de juliol fins al 15 de setembre de 2023 per a enviar-nos les teves fotos a: promocio@fanoc.org, juntament amb les dades de la família (nom complet, adreça postal i telèfon) perquè puguem contactar amb vosaltres en cas que resulteu guanyadors.

Consulta les bases del concurs de FANOC aquí.

Patrocina els supermercats Condis

Feu un comentari