Nous sortejos mensuals #FanocAmbTu de 2023!

Aquest any 2023 FANOC organitza cada mes, des del gener de 2023 al desembre de 2023 (exceptuant el mes d’agost) un sorteig d’un pack-regal valorat en 200 € cadascun (aprox) a través de les nostres xarxes socials (Instagram i Facebook) amb productes d’empreses col·laboradores. La campanya es va iniciar en el 2021 sota el nom de #fanoctestima, on més de 500 famílies de FANOC van participar i cada mes una família va guanyar un pack-regal. L’any passat es va repetir sota el nom de #fanocambtu amb més de 600 famílies de FANOC que van participar i davant d’aquest èxit, FANOC repetirà la campanya aquest any 2023, de nou, sota el hashtag #FanocAmbTu.

L’associació, mitjançant aquests sortejos, vol premiar la fidelitat dels socis de FANOC, aprofundir la relació entre l’associació i els seus membres durant tot l’any i ampliar el nombre de seguidors en xarxes socials.

Podeu veure aquí les bases del sorteig

Tots els socis podeu participar seguint les instruccions que es publiquen cada mitjans de mes a les nostres xarxes socials facebook facebook.com/AssociacioFANOC o instagram instagram.com/associaciofano

A més, entre tots els participants dels sortejos de #fanocambtu de 2023 es sortejarà a principis de 2024 una compra de 500 euros a Caprabo.

Estigueu atents i no perdeu l’oportunitat de participar-hi i guanyar fabulosos regals!

Deixa un comentari

X