Mar Dorrio, mare de 12 fills, influencer i escriptora, premi “Lluitadora per la Família”

Anthony Borg, ex comisari europeu, premi Internacional

Mar Dorrio, mare de 12 fills, influencer i escriptora, serà guardonada el pròxim 6 de maig amb el premi Nacional “Lluitador/per la Família” (Fighter for the Family), guardó creat per la Plataforma per la Família Catalunya-ONU, de la qual forma part FANOC, amb el qual es pretén reconèixer l’activitat de persones que treballen en favor de la família en diversos àmbits, des dels econòmics i socials fins al propi reconeixement com a institució.

El premi ha estat concedit, declara el president de la Plataforma per la Família, Daniel Arasa, “perquè Mar Dorrio parla de la bellesa de la família i sempre en positiu. Alhora, és un exemple en la defensa d’aquesta institució a través de diversos mitjans, i també en l’educació dels fills, la seva extensa família, i a expressar obertament en les seves manifestacions i escrits l’amor cap al seu marit. Això últim és molt de destacar en aquesta societat que mostra sovint la relació de parella com d’un enfrontament continu”.

La guardonada en llicenciada en Humanitats, i ha realitzat màsters i altres estudis. Manté una gran activitat pública a través del seu blog Whynottwelve?, el seu perfil d’Instagram, el canal de Youtube “Cafè dels divendres”, els seus llibres i les seves col·laboracions en diversos mitjans de comunicació, a més d’aparèixer a vegades en programes de ràdio i televisió. Entre els llibres publicats es troben Calendario de Adviento, el conte El castillo de los calcetines perdidos y Cocinar con sobras … después del sí quiero.

Entre aquestes activitats destaca la creació dels citats “Cafès dels divendres”. Va començar amb un grup de dones amigues a la seva ciutat de residència, Ferrol, com una tertúlia formativa, però va decidir obrir-la després a través de les xarxes, i ja existeix en 15 ciutats d’Espanya alhora que està començant en altres poblacions de diversos països.

El premi Internacional “Lluitador per la Família / Fighter for the Family” serà en aquesta edició per a Anthony (Tonio) Borg, ex Comissari Europeu de Salut i Consum, ex vicepresident del Govern de Malta, ex president del Parlament maltès i ex ministre d’aquest país mediterrani en diverses ocasions. Advocat de professió, ha estat al llarg de dècades defensor de la família i de la vida.

L’entrega de premis, el 6 de maig a Barcelona

Aquesta és la vuitena edició d’aquests premis. L’acte de lliurament tindrà lloc el pròxim 6 de maig, dissabte, a les 6 de la tarda en una gala que se celebrarà a l’Auditori de Caixafórum de Barcelona. Es tancarà amb un concert de música de Atlantic Clovers. L’acte és obert i poden assistir els qui ho desitgin, fins a completar l’aforament del local.

Deixa un comentari

X