Loreto Segura, associada a FANOC, guanya el tercer premi de el Concurs de fotos de la FEFN

Ja tenim guanyadors del Concurs Nacional de Fotografia Familiar «Imatges d’una quarantena en família nombrosa», convocat per la Federació Espanyola de Famílies Nombroses en col·laboració amb Viatges Eroski, El Corte Inglés / Hipercor i Décimas.

Entre els guanyadors trobem a la família, Martínez Segura de Sant Boi de Llobregat i associada a FANOC que ha quedat en tercer lloc i ha guanyat un val de compra de 150 euros en Décimas. La foto que podeu veure més amunt reflecteix una realitat a les llars de les famílies teletreballant durant el confinament.

El Concurs Nacional de Fotos d’aquest any es va presentar sota el títol «Imatges de la quarantena en una família nombrosa» i han participat més de 300 famílies amb imatges que reflecteixen diferents moments de la vida durant la quarantena.

El primer premi ha estat per a la família de Laura Bayona Moreno, sòcia de l’Associació d’Arroyomolinos (Madrid), per una foto que recull com aquesta famiia s’ha bolcat en la música durant el confinament (imatge de la notícia).

Els dos segons premis han recaigut en les famílies d’Amalia García-Loygorri de l’Associació de Madrid, per una tendra fotografia que recull el moment de la videotrucada dels nens als avis; i de David Clavel García de l’Associació Alacantina de Famílies Nombroses (Asafan), si escau per una original foto d’una de les sortides familiars al carrer.

Finalment, s’han concedit tres tercers premis a Raquel Ibáñez, sòcia de AVAFAM (València); Loreto Segura, associada a FANOC; i Virginia Iglesias, sòcia de l’Associació de Salamanca, per tres fotos que reflecteixen diversos moments de la quarantena: famílies en la finestra o al balcó; la dificultad de conciliar treball i família i, finalment, la recomanació de quedar-se a casa, feta per una família de sanitaris, que han viscut la crisi del coronavirus en primera línea.

Pots veure les fotos guanyadores aquí.

El concurs, que estava dirigit a famílies nombroses associades a alguna associació integrada a la FEFN, s’han presentat més de 300 fotos enviades per un centenar de famílies. Les imatges reflecteixen diferents moments de la vida durant la quarantena, com l’hora de l’aplaudiment, treball i estudis a casa, les primeres sortides o diverses activitats per omplir el temps dels nens. El jurat, compost per representants de la FEFN i de les tres empreses patrocinadores, ha valorat, al costat de la part estètica, el significat de la imatge.

Feu un comentari