Lliurem el segell de turisme familiar a l’Hotel Regina de Barcelona

L’Hotel Regina de Barcelona és un quatre estrelles amb encant que destaca per la seva perfecta combinació d’elegància atemporal i disseny contemporani.

Construït en 1917 en els fonaments d’un edifici regi al carrer Bergara número 4, l’hotel Regina sempre ha donat molta vida al cor de la Ciutat Comtal. El barri ja era conegut pels seus cafès, teatres i restaurants, però l’hotel va afavorir la trobada i la mescla entre els visitants de Barcelona i els seus ciutadans.

En aquesta ciutat sempre viva i canviant, el Regina ha sabut conservar en cada detall el millor de cada època. L’Hotel conjuga la vitalitat de les Rambles, el modernisme del Passeig de Gràcia, l’encant del Barri Gòtic i el senyoriu de Rambla Catalunya.

Es tracta d’un hotel amb habitacions amb llits extres adaptats a famílies amb nens, en un entorn totalment ‘family-friendly’.

La placa i el diploma del Segell de Turisme Familiar, que acredita que l’Hotel Regina està perfectament preparat per a rebre famílies amb nens, va ser recollit per Laura Salvador, directora de màrqueting i comunicació del Grup Pulitzer Hotels, i va ser lliurat per Emília Tarifa, presidenta de l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya FANOC, en representació de la Federació Espanyola de Famílies Nombroses.

X