L’ATM compensarà els descomptes per família nombrosa que no s’han aplicat en els títols de transport durant l’estat d’alarma

L’Autoriat del Transport Metropolità (ATM) ha confirmat aquest matí a l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC) que a aquelles famílies que han de viatjar per a anar a treballar durant l’estat d’alarma i que no han obtingut el descompte de família nombrosa en el títol de transport, obtindràn la compensació un cop finalitzi aquest situació d’emergència. Des de l’ATM també recomanen que comprin un títol de transport integrat personalitzat(T-usual) i que per poder beneficiar-se d’aquesta compensació serà necessari  presentar aquest títol.

FANOC ha contactat amb l’ATM després de què alguns membres de famílies nombroses que han d’anar a treballar i desplaçar-se en transport públic, han comentat que no han pogut beneficiar-se del descompte pertinent pel col·lectiu en el títol de transport, ja que no han trobat cap punt d’informació obert.

En aquest sentit, l’ATM ens ha informat que degut a la situació d’emergència sanitària la majoria dels Centres d’Atenció es troben inoperatius. Però hi ha alguns punts de venda que queden disponibles en aquest enllaç.

Quadre de punts oberts

X