L’Alberg La Sala, reconegut amb el Segell de Turisme Familiar

L’allotjament, un dels 17 que té la Fundació Pere Tarrés, queda així acreditat com un lloc recomanat per a famílies pel seu emplaçament privilegiat i la seva oferta de serveis i activitats.

L’Alberg La Sala de la Fundació Pere Tarrés, situat al prepirineu català, a la província de Barcelona, ha obtingut el Segell de Turisme Familiar de la Federació Espanyola de Famílies Nombroses (FEFN), que el reconeix com un lloc adequat i recomanat per al públic familiar, per les seves instal·lacions i oferta de serveis, totalment adaptats a les necessitats de les famílies i viatgers amb nens.

El Segell, que va recollir Cristina Via, directora Comercial del Servei Colònies de Vacances de la Fundació Pere Tarrés, de mans del director executiu de l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC) en representació de la Federació Espanyola de Famílies Nombroses, suposa el reconeixement d’aquest alberg com un allotjament especialment dirigit a famílies, tant pel seu emplaçament com per les possibilitats que ofereix a famílies amb fills de totes les edats, ja que permet gaudir de la natura i nombroses activitats i esports a l’aire lliure.

Habitacions de 4, 6, 8 i 10 places

L’alberg està situat a la vall de Lillet (Barcelona), en una important zona forestal del Prepirineu propera al naixement del riu Llobregat. La seva ubicació és privilegiada, ja que es troba en l’entorn geogràfic del Parc Natural del Cadí-Moixeró i la serra del Catllaràs. Envoltat de boscos de pi roig, l’alberg està pensat per acollir grups d’estudiants, grups esportius per preparar la pretemporada i, especialment, famílies amb nens, en caps de setmana o ponts i tant a l’estiu com en la temporada d’esquí. Compta amb habitacions de 4, 6, 8 i 10 places amb bany a l’habitació, a més d’un menjador i cuina pròpia, la qual cosa permet oferir als seus hostes una dieta equilibrada i saludable. Disposa també de quatre sales d’activitats, piscina oberta a l’estiu i àmplies zones per al joc i l’esport, camp de futbol i rocòdrom.

L’Alberg La Sala és un dels 17 allotjaments que té la Fundació Pere Tarrés, una organització no lucrativa educativa i d’acció social nascuda fa 60 anys amb la finalitat de promoure l’educació en el lleure d’infants i joves. Tant aquest com els seus altres albergs i cases estan situats tots en paratges privilegiats, a les províncies de Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona i a l’illa de Mallorca. Es tracta en tots els casos d’allotjaments amb encant en plena natura, enmig de bosc i de la muntanya, a prop del mar i del riu.

Estàndards de qualitat

El Segell de Turisme Familiar és un aval creat el 2013 per la Federació Espanyola de Famílies Nombroses (FEFN) per reconèixer i distingir a destins, allotjaments i empreses del sector turístic que cobreixen amb excel·lència les necessitats de les famílies quan viatgen i que s’adapten al que aquest públic necessita pel que fa a instal·lacions, serveis, oferta d’activitats, etc. En el cas de l’Alberg La Sala, el segell acredita que compleix una sèrie de requisits i estàndards de qualitat que el fan un lloc adequat per a l’allotjament de famílies i famílies nombroses, per la capacitat de les seves instal·lacions i la tipologia d’habitacions, a més de l’entorn, que resulta perfecte per a l’oci i el turisme familiar.

Des de la seva creació l’any 2013, el Segell de Turisme Familiar ha estat lliurat al voltant de 180 entitats turístiques de tot Espanya, des d’allotjaments de tota mena (hotels, apartaments, albergs, cases rurals, càmpings …) a destins, passant per museus, establiments dedicats a l’oci i turisme a la natura, creuers o agències de viatge. Per a això, la FEFN, en col·laboració amb la consultora DNA Oci i Turisme, localitza i promociona les entitats que estan orientades a les famílies, un cop s’ha comprovat que compleixen els requisits per ser considerats de turisme familiar, generant amb això una major oferta de turisme orientat a famílies, i de més qualitat.

A l’octubre de 2018 la FEFN va renovar l’acord signat amb la Secretaria d’Estat de Turisme pel qual, entre altres coses, es reconeix al Segell Club de Producte de Turisme Familiar, passant a ser considerat el Club de Producte més nombrós de la història del turisme espanyol.

Feu un comentari