La màgia i aventura dels Escape Rooms familiars

Entretenir tota la família amb una única activitat pot ser un gran repte. Si a sobre, a més de passar una gran estona en família, busques desafiar a tots els participants, organitzar-los perquè treballin junts com un equip, però divertir a la vegada, és fins i tot molt més difícil.

Fins a cert punt, els pares de família es poden inspirar en el procés del “team building” que fan diverses empreses. Què és “team building”? És una activitat on diversos treballadors uneixen les seves forces, milloren la manera de comunicar-se entre ells i aprenen a valorar les qualitats personals dels seus companys per avançar junts i aconseguir un mateix objectiu.

Per això, els departaments de recursos humans ja han descobert els Escape Rooms fa molt de temps. Ara es tracta de descobrir-los en família, amb tota la família. Un Escape Room és, en definitiva, una experiència única, compartida i irrepetible. Tancat en un ambient tematitzat, l’equip s’ha d’enfrontar a diversos enigmes, per resoldre un repte principal i sortir dins d’un període de temps predeterminat.

Generalment “els Escapaments” s’han dirigit a adults o adolescents, però un nivell massa alt de dificultat es pot convertir en una experiència frustrant per als més petits. Actualment ja hi ha Escapaments on s’han creat jocs i enigmes per a totes les edats i el client pot ajustar el nivell de dificultat perquè sigui igual de divertit per a tots els participants.

D’aquesta manera, es pot anar adaptant a les necessitats de les famílies. Així en definitiva, l’objectiu és que els membres de la família de totes les edats puguin gaudir de la màgia d’aquests jocs i gaudir d’una aventura junts.

Teniu l’oportunitat de estrenaros en l’activitat d’oci que ha enganxat a la meitat de la planeta, i això, normalment, és una experiència que no s’oblida. Veniu a El Cub Barcelona Escape Room i gaudiu de les condicions especials que tenim per a totes les famílies de FANOC 😉

Mira aquí la oferta per a famílies nombroses i socis de FANOC

Feu un comentari