La Federació Espanyola de Famílies Nombroses organitza el 12 d’octubre una Jornada al Parc d’Atraccions de Madrid per 60€ per família

Vols gaudir d’un dia amb tota la teva família al Parc d’Atraccions de Madrid per només 60 euros? El dissabte 12 d’octubre se celebra en aquest parc el Dia de les Famílies Nombroses, una jornada en la qual totes les famílies nombroses associades a alguna Associació integrada en la Federació Espanyola de Famílies Nombroses (FEFN), com FANOC, gaudiran de tarifa plana familiar. És a dir, presentant el teu carnet de soci, podràs adquirir les teves entrades al preu únic de 60 euros, sigui com sigui el tamany de la teva família.

La jornada s’organitza amb la idea d’oferir a les famílies nombroses la possibilitat de gaudir d’un dia de lleure en família a un preu assequible. Abans de gaudir de les atraccions per a tots, i després d’una breu presentació per part del president de la FEFN, Benito Zuazu, les famílies tindran l’oportunitat d’assistir a la representació d’un espectacle musical familiar a càrrec de “La Patrulla Canina”, enfocat especialment als més petits de la casa.

L’esdeveniment està dirigit a les famílies nombroses associades i per a poder gaudir del preu especial serà imprescindible presentar en taquilla el carnet de soci de qualsevol associació de la FEFN.

Inscripció prèvia

Cada família comprarà la seva entrada directament en taquilla el mateix dia (12 d’octubre), encara que per qüestions organitzatives, és necessari registrar-se prèviament en l’Associació de Famílies Nombroses a la qual s’estigui associat.

A més de demanar el carnet de soci, el Parc es reserva el dret de sol·licitar algun document d’identitat (DNI, passaport, permís de conduir) que acrediti que la persona que porta el carnet de soci és el titular d’aquest. D’altra banda, es recomana a les famílies portar una fotocòpia del títol de família nombrosa en cas que el nombre de fills no estigui actualitzat en el carnet de soci, excepte si es tracta de bebès, que no necessiten entrada.

A més de la tarifa plana, les famílies comptaran aquest dia amb un 10% de descompte 10% en restauració presentant el carnet de soci (excepte en el quiosc La Posta, la Cafeteria Nickelodeon i Domino’s Pizza). També es podrà portar menjar i begudes de casa per a menjar en les zones habilitades per a això dins del parc.

Si no podeu anar tots junts

En el cas que un dels membres de la família no pugui acudir a la mateixa hora que la resta, per treball, estudis, etc., podrà anar més tard. La família adquirirà en taquilla, amb el seu carnet de soci, el nombre d’entrades equivalent al nombre de membres de la família, i guardarà una per al qual arribi més tard. Haurà de trobar-se amb ell a la porta i facilitar-li l’entrada per a poder accedir al recinte. Els tiquets d’entrada han d’introduir-se per uns torns que hi ha en l’entrada.

HORARI DE LA JORNADA

9.30 h: Horari d’obertura de taquilles
10.00 h: Obertura de portes del Parc i accés a la zona d’empreses.
11.00 h: Plaza Starflyer. Presentació de la Jornada.
11.30 h: Plaza Starflyer. Espectacle musical a l’aire lliure “La Patrulla Canina”
11.55 h: Fi de l’espectacle
12.00 h: Obertura de les atraccions del Parc
24.00 h. Tancament del Parc

NOTA: El preu de 60 euros per família s’aplicarà únicament aquest dia i no serà acumulable a altres promocions.

Restaurants

10% de descompte en restauració presentant el carnet de soci, excepte en el quiosc La Posta, la Cafeteria Nickelodeon i Domino’s Pizza.

Menjar per a portar

Es pot portar menjar de casa (entrepans, begudes, etc.) al Parc.

HOTELS

Per a famílies que vulguin dormir a Madrid aquest cap de setmana, oferim les dades d’alguns hotels amb descompte:

Hotel Skyline Alcorcón

Habitació triple: 75 €

Habitació quàdruple: 100 €

Habitació quíntuple: 125 €

IVA inclòs. Esmorzar no inclòs. Imprescindible indicar que s’assisteix a la jornada familiar i presentar el carnet de soci.

Reserves: info@hotelskyline.es Tfno: 673 282 575

Hotel HI Express Alcorcón

Hi ha dues opcions:

– Tarifa prepagament, no reemborsable (requereix el prepagament en el moment de reservar, no permet cancel·lació/modificació i no és reemborsable, i la reserva s’ha de realitzar amb un mínim de 3 dies d’antelació):

Habitació doble per nit i habitació: 85,5 € IVA i desdejuni inclòs.
Habitació quàdruple (2 adults i dos menors de 16 anys) per nit i habitació: 99 € IVA i desdejuni inclòs

– Tarifa flexible, pagament a l’arribada, es pot cancel·lar o modificar la reserva 24 hores abans del dia de l’arribada, abans de les 16.00 hores:

Habitació doble: 95.00€ per nit i habitació, IVA i desdejuni inclòs
Habitació quàdruple (2 adults i dos menors de 16 anys): 110.00€ per nit i habitació, IVA i desdejuni inclòs.

Ofertes subjecta a disponibilitat d’habitacions

Reserves: express.alcorcon@continentalhotels.eu . Tfno: 91 211 48 00

Hotel Eurostars i-Hotel**** Pozuelo

Descompte del 10% sobre la tarifa en venda (11 i 12 d’octubre) Es pot obtenir aquest descompte a través de la web https://www.eurostarshotels.com/eurostars-i-hotel.html introduint el codi promocional: FEFN. Habitacions triples i disponibilitat de bressols. Subjecte a disponibilitat d’habitacions. Més informació: 912723060.

Feu un comentari