Hirukide, la Federació de Famílies Nombroses d’Euskadi, estrena un emocionant vídeo sobre els germans

Tens germans/as? Què suposen en la teva vida? Li ho has dit alguna vegada…?

Amb motiu del Dia Internacional de la Família, Hirukide va estrenar un nou vídeo de sensibilització social, aquesta vegada dedicat a la figura dels germans/as. Titulat “Germans”, ha estat rodat a Bilbao i realitzat gràcies al testimoniatge en gran part de membres de famílies nombroses de Hirukide.

Es tracta d’un vídeo tan emocional, com necessari. Al llarg d’aquests anys Hirukide ha centrat els seus vídeos en diferents figures de la família i han vist ara que els quedava aquest important buit per cobrir: el dels germans/as. En ell, es recull el testimoniatge real de persones joves, adultes, majors, amb diferents situacions personals, que mostren què és per a ells/as el tenir germans/as. “Un ancora”, “un refugi”, “el millor amic” i així una llarga llista de qualificatius a cadascú més profund. Però el vídeo no es queda aquí, ja que passa a preguntar-los “li ho has dit alguna vegada al teu germà/a?” i comencen les trucades…

Ho acaben d’estrenar i ja estan arribant missatges per diferents vies expressant el que els ha emocionat i com els ha fet escriure a un germà, cridar-los o compartir-los el vídeo… Per a Hirukide, “aquesta és la major gratificació que podem tenir, ja que per a això realitzem aquest tipus de vídeos”.

Mira el vídeo aquí:

Feu un comentari