Paul Welters, de Barcelona i fill de família nombrosa, guanya el concurs de fotos de What’s Up!

L’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC), en col·laboració amb What’s Up, va convocar un nou concurs fotogràfic en el qual els participants podien guanyar un curs d’anglès valorat en 1500€ que podrà realitzar durant un any natural en qualsevol de les acadèmies de What’s Up!.

Els participants devien enviar abans del 10 de març una fotografia que mostrés alguna activitat familiar durant la temporada d’hivern acompanyada d’una breu explicació en anglès de com us divertiu en família.

A causa de l’estat d’alarma declarada en el mes de març, l’elecció del guanyador es va endarrerir i finalment el passat 11 de juny el jurat format per membres de l’equip de What’s Up i de FANOC, van donar el premi a Paul Welters, de Barcelona, de 22 anys i membre d’una família nombrosa de 8 fills, ell és el 6è germà.

De la fotografia guanyadora s’ha valorat tant la originalitat com la connexió familiar que transmet així mateix de la frase que acompanya la fotografia que és: “What I like to do at Christmas with my family is to go the mountains and walk through the snow. Another thing I like to do is to meet my brothers and sisters again, and spend a few days with them as we have fun when we are all together”.

Els guanyadors del segon i tercer lloc han estat Maria Borrell de Terrassa i mare de 5 fills i Ileana Martínez de Vilanova i La Geltrú i mare de 4 fills;, que també han rebut un premi d’un trimestre gratuït del curs d’anglès a What’s Up.

Enhorabona!

 

Foto guanyadora del 2n premi de Maria Borrell
Foto guanyadora del 3er premi de Ileana Martín

Feu un comentari