Guanya un curs d’anglès valorat en 1500€ amb What’s Up!

L’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC), en col·laboració amb What’s Up, posa en marxa un nou concurs fotogràfic en el qual el guanyador obtindrà un curs d’anglès valorat en 1500€ que podrà realitzar durant un any natural en qualsevol de les acadèmies de What’s Up!

What’s Up, és una empresa dedicada a l’ensenyament d’anglès, que compta amb un mètode d’aprenentatge Living English enfocat a viure i introduir-se en l’anglès, potenciar els sentits i practicar constantment.

Participar és molt senzill; enviar a info@fanoc.org una fotografia de la vostra familiar a l’hivern juntament amb una breu explicació en anglès del que més us agrada fer tots junts en aquesta època de l’any. També caldrà adjuntar les següents dades de contacte: nom i cognom, correu electrònic, telèfon i nº de soci.

Us recordem que per a participar serà indispensable ser major d’edat (o estar recolzat pels pares o tutors legals), pertànyer a una família nombrosa i ser membre de FANOC.

Es valoraran tant la originalitat de la fotografia com de la seva breu explicació. En cap cas es valorarà la gramàtica de l’escrit.

El període de participació és de l’1 de febrer al 10 de març del 2020 (ambdós inclosos). L’elecció del guanyador es realitzarà el 16 de març per un jurat format per membres dels equips de What’s Up i de Fanoc. El resultat es publicarà en xarxes i s’informarà directament el guanyador en un termini de 24h.

Molta sort a tots i totes!!!

Feu un comentari