FANOC s’adhereix a la campanya a favor de la regularització de la Taula de Ciutadania i Immigració

FANOC s’adhereix i dona suport a la Declaració de la Taula de Ciutadania i Immigració en defensa d’un procés de regularització administrativa que ens ajudi a sortir de la crisi abans i amb igualtat. 

La crisi sanitària global causada per la COVID-19 anirà seguida d’una greu crisi econòmica i, en conseqüència, d’una crisi social de gran abast. La pandèmia i l’aturada de l’activitat econòmica agreugen les desigualtats i no es pot parlar de sortida de la crisi si no es fa amb igualtat. Al treball de FANOC s’està veient la difícil situació a la qual s’estan enfrontant moltes famílies nombroses immigrants, sense poder accedir a les prestacions o serveis socials. 

Per això, la Taula de Ciutadania i Immigració ha iniciat una campanya a favor de la regularització de les persones que viuen a Catalunya, amb el doble objectiu de garantir la plena ciutadania per una recuperació de la societat catalana després de la crisis sanitària global i de conscienciar a la població catalana de la necessitat de comptar amb la contribució de les persones migrades: per la seva trajectòria i capacitat, i sobretot per l’enorme contribució que fan i faran al mercat de treball i productiu.

En conseqüència, particulars i entitats com FANOC s’adhereixen a les vocalies de la Taula per garantir la dignitat i igualtat de totes les persones que és el moment d’actuar i fer un pas endavant amb la regularització. Perquè, d’aquesta crisi, en volem sortir amb equitat.

 

Per consultar la Declaració de la Taula de Ciutadania i Immigració clica aquí.

 

X