FANOC-Reus va organitzar una sessió informativa per a famílies nombroses

A l’acte van assistir les regidores de Benestar i d’Ensenyament de Reus, Monserrat Vilella i Dolors Sardà

Aquesta es la segona vegada que la delegació de FANOC al Baix Camp organitza una sessió informativa per a què les famílies nombroses puguin conèixer tots els avantatges i prestacions als què tenen dret i solucionar consultes i dubtes. Per aquest motiu el delegat a Reus, Pere Aluja, va convidar a participar al director de FANOC, Raúl Sánchez, i a la regidora de Benestar de l’Ajuntament de Reus, Montse Vilella. L’acte va tenir lloc a la sala d’actes del Centre Cívic del Carme, a on FANOC Baix Camp disposa d’un local permanent per atendre a les famílies nombroses.

El director de FANOC, Raul Sanchez, va repassar les darreres prestacions aprovades per al col.lectiu, com són les deduccions a l’IRPF, que augmentaran per l’any vinent pels qui tenen 4 fills (categoria general) o 6 o més (categoria especial), la gratuïtat pel passaport o el DNI, el complement per maternitat a les pensions, o el bo social d’electricitat. Va destacar com segons una enquesta de l’associació el 92% de les famílies nombroses afirmen no conèixer tots els avantatges als que poden accedir.

Pere Aluja, delegat al Baix Camp, va explicar per la seva part la bonificació a l’IBI de l’ajuntament de Reus, que el nou equip municipal va fer universal per a les famílies nombroses, i que va posar com exemple per a altres municipis. També va anunciar una nova campanya per aconseguir que més comerços de la localitat tinguin ofertes per a les famílies nombroses.

Feu un comentari