FANOC rebrà 10.000 mascaretes quirúrgiques per a repartir entre famílies nombroses

Les mascaretes quirúrgiques arribaran a FANOC a partir del 6 d’abril i un cop estiguin a la seu, informarem com es poden sol·licitar per a aquelles famílies que estiguin interessades.

La Federació Espanyola de Famílies Nombroses (FEFN) distribuirà gratuïtament 60.000 mascaretes quirúrgiques entre famílies nombroses de diferents punts d’Espanya, gràcies a la donació de l’empresa nacional Termik Control -www.termikcontrol.com-, comercialitzadora de productes de protecció enfront de la Covid, que ha volgut aportar el seu gra de sorra per donar suport a les llars amb més fills, tenint en compte l’impacte que ha tingut en molts d’ells la pandèmia.

Les mascaretes es repartiran entre famílies nombroses d’Andalusia, Comunitat de Madrid, Catalunya i Comunitat Valenciana, les quatre comunitats que han estat seleccionades per l’empresa per canalitzar la donació i fer-la arribar a les famílies. Serà a través de les Associacions de Famílies Nombroses d’aquestes comunitats (Fanuandalucía, Fedma, Fanoc i Fanucova), associacions autonòmiques i provincials, que en alguns casos compten també amb delegacions en alguns municipis, la qual cosa suposa poder arribar a famílies nombroses de les grans ciutats i del medi rural.

Per a 1.200 famílies nombroses

Donada la situació actual, amb les restriccions de mobilitat que hi ha, per a la distribució de les màscaretes, les Associacions han d’establir alguns punts estratègics i uns terminis de recollida. En principi, es podran beneficiar de la donació al voltant de 1.200 famílies nombroses, 400 d’Andalusia, altres 400 de Madrid, 200 de Catalunya i altres 200 de la Comunitat Valenciana. Cada família rebrà una caixa de 50 màscaretes, encara que en el cas de famílies molt nombroses podrien lliurar dues caixes de 50 unitats, 100 mascaretes en total.

Andalusia ha estat la primera comunitat en rebre màscaretes d’aquesta empresa de Sevilla, que ara seran distribuïdes a les famílies a través de la Federació Andalusa de Famílies Nombroses, en col·laboració amb les associacions que la integren. Les altres tres comunitats beneficiàries de la donació les aniran rebent en les pròximes setmanes.

La Federació Espanyola de Famílies Nombroses agraeix enormement el gest solidari d’aquesta empresa sevillana, que ha volgut donar suport a aquestes llars, conscient que suporten moltes despeses. “El preu de les mascaretes s’ha reduït a l’ésser regulat pel Govern i especialment després de la rebaixa de l’IVA que van aconseguir diverses organitzacions socials i familiars, entre elles la pròpia FEFN, però segueix tenint el seu impacte en les famílies, ja que és un producte d’ús diari i obligatori per a adults i nens petits i quan hi ha moltes persones en la família, és un degoteig continu. Les famílies que rebin les mascaretes ho agrairan molt i en alguns casos serà una ajuda molt valuosa “, destaquen des de la FEFN.

Termik Control és una empresa espanyola amb seu a Sevilla, creada a fi de ser un referent a nivell nacional en l’assessorament i venda de productes sanitaris. Avui dia està especialitzada en productes de protecció enfront de la Covid i ofereix uns preus altament competitius. La seva filosofia és facilitar l’accés de tota la població a mascaretes homologades, per la qual cosa aquestes, tant les quirúrgiques com les FPP2, poden trobar-se a la seva web amb uns preus que, segons l’empresa, són els més barats del mercat. A més de vendre a través de la seva pròpia web www.termikcontrol.com, els seus productes poden adquirir-se a través de les grans plataformes d’e-comerce o grans cadenes de distribució d’alimentació i productes per a la llar.

Feu un comentari