FANOC pregunta als ajuntaments catalans sobre les seves polítiques de suport a les famílies nombroses

L’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC) ha enviat als 947 municipis catalans l’enquesta “Les polítiques familiars als municipis catalans” per a conèixer quines mesures concretes de suport té establertes cada municipi.

Els resultats seran publicats a la base de dades de prestacions municipals que FANOC manté actualitzada per a información del col·lectiu de famílies nombroses.

“Moltes famílies se’ns queixen de la falta d’informació de les prestacions existents, especialmente les referides a l’àmbit local” -assenyala Maite Marin, directora de l’Àrea Social de FANOC i coordinadora de l’enquesta. “Per això fem l’esforç de mantener a la nostra web totes les mesures existents, municipi a municipi.”. Marin explica que “el problema és que molts ajuntaments no emplenen l’enquesta, i per aquest motiu moltes famílies nombroses segueixen sense accedir a moltes ajudes locals, per manca d’informació”.

Tota la informació recollida pot consultar-se per ara a la web de l’associació en la secció d’ajudes municipals. A data d’avui s’han recollit ja les prestacions corresponents a 87 municipis catalans.

 

Feu un comentari