FANOC participa a Zona Tribu, un recomanador online d’activitats, productes i experiències

KID’S CLUSTER impulsa una agenda virtual d’experiències i ofertes de lleure creada per les empreses i entitats especialistes en l’oci infantil i familiar de Catalunya, entre elles l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya

La plataforma neix impulsada per KID’S CLUSTER amb el suport d’ACCIÓ amb l’objectiu d’oferir a les famílies un espai on trobar plans originals i noves idees per passar temps de qualitat. A Zona Tribu, les famílies hi trobaran inspiració, novetats i experiències que els permetran gaudir del temps lliure i conèixer noves maneres de passar temps junts.

La iniciativa sorgeix de la necessitat de crear un espai que reuneixi la oferta d’activitats a Catalunya per a famílies, oferint-los alternatives que aportin diversió i aprenentatges a tots els membres. KID’S CLUSTER ha detectat, a través d’un estudi de mercat sobre hàbits d’oci dels infants i famílies, que existeixen diferents necessitats no cobertes a les quals Zona Tribu dona resposta:

  • Les famílies troben a faltar solucions d’oci, entreteniment i temps lliure més econòmiques, de qualitat avalada i accessibles.
  • Els pares i mares busquen una oferta més àmplia que inclogui diferents interessos i activitats per a totes les edats, també pensant en els seus gustos com a individus, i propostes que facin gaudir a tots els membres de la família per igual.
  • Demanen un espai únic que reuneixi propostes de qualitat, on el contingut sigui d’interès i on puguin veure totes les opcions disponibles que tenen al seu abast per respondre a les seves necessitats.

Dins d’aquest context les empreses i entitats com FANOC que formen part del clúster de productes i serveis per a la infància fan una aposta decidida per  acostar-se al consumidor final amb una oferta de referència i de qualitat avalada, generant la màxima confiança en les famílies. Aquesta plataforma col·laborativa neix com una eina per fer visibles els seus productes i serveis davant del consumidor.

“L’objectiu del projecte és la creació d’un espai multiempresa virtual per donar visibilitat i posicionar els serveis i productes del sector infantil davant del consumidor final”, Anna López, Directora de KID’S CLUSTER

L’espai s’estructura en una web app que es nodreix de tota l’expertesa en educació, jocs, criança, oci, turisme i benestar dels socis de KID’S CLUSTER, oferint contingut d’interès i de valor per a l’usuari final. A més, la plataforma es basa en valors de col·laboració, aprenentatge, diversió, famílies, diversitat i proximitat. És un espai virtual per compartir coneixement, idees, productes, serveis i consells des de les empreses cap a les famílies per assessorar-les i fer-los arribar propostes.

Les famílies poden accedir lliurement al contingut sense necessitat de descarregar-se cap aplicació. S’aconsella però registrar-se i crear un perfil d’usuari, ja que dona avantatges com personalitzar la cerca, guardar les propostes preferides i rebre avisos de les activitats que interessen, i tot sense cap cost.

Totes les activitats i serveis compten amb un link per poder ampliar la informació i fer la compra o reserva, de manera que Zona Tribu impulsa i connecta amb les webs i plataformes de venda de les organitzacions col·laboradores millorant el seu posicionament.

Les empreses membres de KID’S CLUSTER poden publicar amb total llibertat les activitats que vulguin donar a conèixer als lectors i usuaris. Es tracta de continguts com tallers, estrenes, escapades, llançaments de productes o qualsevol novetat. En quant a les empreses que no en formen part i estiguin interessades en publicar les seves propostes a Zona Tribu, hauran de contactar amb la plataforma.

Zona Tribu obre les seves portes per facilitar la diversió entre petits i adults, i us convida a gaudir dels plans que s’ofereixen a Catalunya en família!

ACCEDEIX AQUÍ A ZONA TRIBU

Feu un comentari