FANOC organitza un esmorzar amb les empreses amigues

Aquest matí FANOC ha organitzat un esmorzar de Nadal a la seva seu del carrer Balmes de Barcelona amb les empreses amigues que col·laboren amb l’entitat.

Una veintena de persones que formen part d’empreses col·laboradores amb FANOC han assistit a la trobada. Les empreses participants han sigut: Orson Rent, BBVA, Factor Essencial, Aegon, Kia, General Optica, Highland School, Raquis, Mutua General de Catalunya, Carhaus, Illa Fantasia, Catalunya en Miniatura, Quadis i Agudells Assessors.

El programa de l’acte ha començat amb una introducció per part de Raúl Sanchez, director executiu de FANOC, sobre els valors de l’associació, número de socis i beneficis que s’ofereix des de l’entitat. També els projectes que s’organitzaran des de l’entitat de cara al 2019, entre ells, destaca el 5è Saló de Famílies Nombroses de Catalunya.

A continuació, Celene Gómez, directora de marketing de FANOC, ha explicat l’estudi de la radiografia de les famílies nombroses a Catalunya. I per finalitzar, Eduard Bringué, responsable de campanyes, ha explicat la campanya de publicitat que s’ha fet de l’associació a TV3 i RAC1 i la repercussió a nivell de notorietat que aquesta ha obtingut.

X