30 aniversari: FANOC organitza la Big Family Week de vehicles i assegurances de l’1 al 8 de novembre

De l’1 al 8 de novembre de 2021 FANOC celebra la Big Family Week de vehicles i assegurances on les famílies nombroses associades a FANOC durant aquesta setmana únicament tindran super ofertes en moltes empreses de diferents sectors.

La iniciativa neix amb dues finalitats, d’una banda per a ajudar les famílies nombroses en aquests moments de crisi econòmica i que es veuen durament afectades, i d’altra banda, com una oportunitat per a les empreses que sempre han apostat per facilitar avantatges a les famílies nombroses per donar-se a conèixer i ajudar al col·lectiu.

Les empreses que s’han apuntat són tant a nivell autonòmic, com local. Tots els socis rebran quan s’apropi la Big Family Week un email amb tota la informació de les ofertes i com accedir-hi. Estigueu atents!

A continuació, podeu veure algunes de les empreses que formaran part de la Big Family Week de vehicles i assegurances per sectors:

Vehicles: Drivim (Concessionaris de Citroën), Mercedes Benz Motors, Augusta Car (concessionaris de Hyundai), Letamendi (taller de reparació a Barcelona ciutat), e-letamendi (venta i reparació de patinets, bicicletes i motos elèctriques a Barcelona), Garatge Condal- tren d’auto-rentat a Barcelona, Montano Center (muntatge de pneumàtics de Lleida), Taller móvil Bono (taller de reparació a Rubí).

Assegurances:  Assitència Sanitària.

 

Feu un comentari