FANOC es reuneix amb l’Ajuntament de Lleida

El passat 23 de maig FANOC es va reunir amb Angel Ros, alcalde de l’Ajuntament de Lleida i Xavier Rodamilans, Regidor de les polítiques per als drets de les persones de l’Ajuntament de Lleida.

Com a representants de FANOC van assistir Raúl Sanchez, director executiu, Assumpta Amat de l’àrea de promoció i Maria Gimeno que juntament amb Jordi Ferraz i Vanesa Guijarro formen el nou equip de la delegació de FANOC a Lleida.

Durant la reunió des de l’associació es van exposar les 10 demandes per a què Lleida sigui una ciutat “amigable amb les famílies”. Des de l’Ajuntament de Lleida van explicar que ja es treballa en diversos punts de les demandes amb bonificacions per a famílies nombroses en el rebut de l‘Impost de Béns Immobles (IBI), en les taxes de les escoles bressol o en activitats municipals educatives i esportives.

Raúl Sánchez, va destacar que les mesures que s’apliquen a l’Estat, en general, queden lluny del que es fa en l’àmbit europeu, pel que treballen per aconseguir més avantatges que afavoreixin la situació de les famílies nombroses. En aquest sentit, va agraïr a l’ajuntament que s’estudiïn mesures en les ordenances de cara a l’any que ve, així com la possibilitat d’organitzar activitats per a les famílies nombroses a la ciutat.

 

Feu un comentari