FANOC demana a Afers Socials prorrogar un any automàticament els títols de família nombrosa durant l’estat d’alarma

La Generalitat Valenciana ha aprovat aquesta mesura el passat dijous  26 de març per a les famílies nombroses de la Comunitat Valenciana

L’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC) ha demanat als responsables del Servei de Prestacions a Famílies del Departament de Treball i Afers Socials de la Generalitat de Catalunya la pròrroga automàtica dels títols de família nombrosa que hagin caducat i s’hagin de renovar durant la vigència de l’estat d’alarma.

Aquesta mesura es demana davant de la impossibilitat que tenen les famílies per a poder renovar els títols a causa del tancament de les oficines i perquè així no perdrien els beneficis que els atorguen, sobretot de cara a les properes matriculacions escolars i universitàries.

La proposta ha estat ben rebuda pel Departament, que s’ha compromès a estudiar-la, especialment per a aquelles sol·licituds fetes en paper o que necessiten l’entrega de documentació presencialment.

FANOC  ha agraït la bona disposició del Departament i ha demanat que aquesta mesura es pugui aprovar amb urgència per resoldre l’angoixa de les famílies nombroses que es troben impossibilitades de fer la renovació dels seus títols.

 

 

Feu un comentari