Et convidem a la Jornada sobre “Natalitat i Polítiques d’Ajuda a la Família”

El proper dilluns  14 de novembre se celebrarà a la Universitat Abat Oliba CEU (Bellesguard 30, Barcelona) la Jornada sobre “Natalitat i Polítiques d’Ajuda a la Família” organitzada per l’Institut CEU de la Família i la Plataforma per la Família.

Us convidem a participar-hi. L’assistència és gratuïta, tot i que cal inscriure-s’hi a través del correu electrònic: jornadafamília@uao.es.

En aquestes sessions s’abordarà la situació de la natalitat a Catalunya, Espanya i Europa, cosa que considerem especialment important i greu tant a nivell social com de les famílies. Com es pot veure al programa, els ponents són persones molt destacades i expertes en el tema.

En aquesta Jornada no es pretén només plantejar el problema de l’hivern demogràfic i les dificultats de tota mena que planteja, sinó, sobretot, aportar propostes concretes que contribueixin a fer un tomb a la situació. Destaquem, per exemple, que s’abordarà allò que es pot fer des de l’àmbit municipal perquè les poblacions siguin family friendly, amb la perspectiva de les eleccions municipals del proper mes de maig a Espanya. Per fer-ho, es compta amb la participació d’experts que aportaran les seves experiències i s’ha convidat tots els candidats a l’alcaldia de Barcelona perquè exposin les seves propostes. Així mateix, les sessions estan coordinades amb diversos congressos sobre els “Estats Generals de les Natalitat” a diversos països d’Europa.

Pots veure a continuació el programa de la jornada:

Feu un comentari