FANOC organitza un esmorzar virtual amb les empreses col·laboradores

FANOC va organitzar ahir 3 de desembre, com cada any, un esmorzar amb les empreses que col·laboren amb l’entitat, aquest cop l’esmorzar va ser online per mesures de seguretat davant el covid19 i va comptar amb la intervenció d’Anna López de Kid ‘s Cluster experta en tendències del sector familiar i infantil.

Més d’una vintena de persones que formen part d’empreses col·laboradores amb FANOC van assistir a la trobada. Les empreses participants van ser: Clínica Dental Smilebox, Kangurs, Casa rural el Callís, Fabre, Loovas Fundation Fundació, Catalunya en Miniatura, Taller Bono, MB Motors, CosmoCaixa, ABACUS, Museu de la Xocolata, CaixaFòrum Barcelona, ​​Eastem Education, Deyca 07 Associats , Grup Mutuam, Botigues Nana, Centre d’Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses.

El programa de l’acte va començar amb una introducció per part de Raúl Sánchez, director executiu de FANOC, sobre els valors de l’associació, nombre de socis i beneficis que s’ofereix des de l’entitat. També va explicar els nous projectes que s’han organitzat des de l’entitat durant el 2020 i l’adaptació de FANOC a la nova situació social per la crisi de la covid19 que ha obligat a l’entitat a anul·lar moltes activitats familiars previstes i també s’ha ajornat el 6è Saló de Famílies Nombroses de Catalunya. Així mateix, ha donat pas a organitzar diversos esdeveniments online, com les conferències amb Victor Kuppers i Leopoldo Abadia i la webinar sobre l’educació del futur amb experts del sector, entre d’altres.

Porteriormente, Anna López de Kid ‘s Cluster va intervenir amb una presentació sobre «Com adaptar-se a les necessitats de les famílies del futur» on va explicar la importància de la transformació digital a les organitzacions i les claus perquè sigui un èxit.

A continuació, Celene Gómez, directora de màrqueting de FANOC, va explicar els projectes que s’han dut a terme durant 2020 gràcies a diferents col·laboracions i patrocinis d’empreses i va avançar algunes campanyes que es realitzaran en 2021 des de FANOC.

 

Feu un comentari