Entrevista a Paul Welters, guanyador del concurs de fotos de What’s Up!

L’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC), en col·laboració amb What’s Up, va convocar un concurs fotogràfic al març de 2020 en el qual els participants podien guanyar un curs d’anglès valorat en 1500€ per realitzar-lo durant un any natural en qualsevol de les acadèmies de What’s Up!.

El concurs el va guanyar Paul Welters, de Barcelona, de 22 anys i membre d’una família nombrosa de 8 fills, ell és el 6è germà. La fotografia que va presentar es va valorar tant la originalitat com la connexió familiar que transmet així mateix de la frase que acompanya la fotografia que era: “What I like to do at Christmas with my family is to go the mountains and walk through the snow. Another thing I like to do is to meet my brothers and sisters again, and spend a few days with them as we have fun when we are all together”.

Des de FANOC  hem entrevistat a Paul Welters sobre el curs d’anglés a What’s Up que va guanyar:

– Per què vas decidir presentar-te a el concurs de What ‘s Up?

Perquè m’interessava des de fa temps poder continuar amb l’anglès ja que el tenia una mica abandonat i vaig veure l’oportunitat a l’hora de poder presentar-me al concurs que vau oferir des de FANOC.

– Ja has començat el curs d’anglès que vas guanyar, què et sembla? ¿Què és el que més t’agrada d’aquest curs de What ‘s up?

Si, em sembla una bona acadèmia d’anglès ja que ofereixen una metodologia completament diferent a les altres, per les següents raons: S’implanta l’anglès des del moment que entres a l’acadèmia fins que surts, les classes es poden adaptar completament al teu horari ja que pots reservar la classe quan et vagi bé durant la setmana, també tens dos tipus de classes, unes més enfocades a la gramàtica i la parla i les altres més a la parla. Finalment, tens un tutor i un consultor que et van a seguir durant tot el curs i qualsevol dubte que tinguis te’l resolen de seguida. Per aquestes raons m’agrada molt l’acadèmia.

– Has notat alguna millora en el teu nivell d’anglès des que vas començar aquest curs?

Si, el meu nivell a l’hora de la parla i de la gramàtica és més fluid ja que fan que el practiquis des d’un inici.

– Practiqueu anglès en família? Com ho feu?

Si, solem parlar entre nosaltres de tant en tant, però converses petites ja que després algú es cansa i canvia a l’espanyol. També solem veure algunes sèries i pel·lícules en anglès i crec que és la millor manera de començar.

Feu un comentari