Els joves d’entre 18 i 30 anys podran viatjar amb descomptes i aconseguir viatges gratuïts

Els joves d’entre 18 i 30 anys que viatgin entre el 15 de juny i el 15 de setembre comptaran amb els descomptes següents, que són acumulables als descomptes de família nombrosa:

Un viatge gratis en AVE/LD per cada dos viatges realitzeu-vos i per formar part del programa de fidelització Més Renfe. Un 90% de descompte en el preu dels bitllets de Media Distancia. Un 50% de descompte al preu dels bitllets Avant. Un 50% de descompte en el preu dels bitllets d’AVE, Avlo, Alvia, Intercity i Euromed. (amb un màxim de 30 euros de descompte per bitllet) Un 50% de descompte al bo Interrail Global Pass de 10 dies en 2 mesos

COM FUNCIONA?

Per ser beneficiari t’has de registrar, almenys, 24 hores abans de fer la primera compra per comprovar que es compleixen els requisits d’elegibilitat.

Després del registre, obtindreu un codi que heu de proporcionar a l’empresa operadora a l’hora d’adquirir el bitllet per al descompte.

Les empreses posaran en marxa la venda dels bitllets amb descomptes a mesura que vagin adaptant els sistemes. Més informació a les pàgines web i canals habituals dels operadors.

APUNTAR-SE AQUÍ

QUINS SÓN ELS REQUISITS?

Haver nascut entre l’1 de gener del 1993 i el 31 de desembre del 2005. Tenir nacionalitat espanyola. Nacionalitat d?algun país de la UE amb residència legal a Espanya.

Feu un comentari