El Parc Tibidabo reobre les seves portes després de l’estat d’alarma

La reobertura es fa garantint en tot moment la màxima seguretat per a treballadors, treballadores i visitants, amb la implementació d’un paquet de mesures de protecció i higièniques.

Es potencien les atraccions a l’aire lliure, i s’han readaptat diferents activitats i espectacles a la nova normalitat.

Per tal de garantir el gaudiment de l’espai d’una forma còmoda i segura, el Parc posa en marxa diverses mesures per afavorir la compra online i la reserva de la visita de forma anticipada.

S’estrena la nova app mòbil del Tibidabo, amb la que els visitants podran conèixer en temps real informació pràctica, com els temps per accedir a les atraccions i mantenir-se informat de les activitats del Parc

El Parc d’Atraccions Tibidabo va tornar a obrir el dissabte 4 de juliol a la ciutadania 112 dies després del seu tancament seguint les indicacions de les autoritat sanitàries i en coordinació amb l’Agència de Salut Pública de Barcelona i la Comissió de Seguiment de la crisi generada pel Coronavirus.

La reobertura es fa garantint en tot moment la màxima seguretat per a treballadors, treballadores i visitants, amb la implementació d’un paquet de mesures de protecció i higièniques.

Per tal que els visitants puguin retrobar-se amb les experiències positives del Parc i que puguin gaudir-lo amb la màxima normalitat possible, s’han adaptat algunes de les activitats i s’ha incrementat la programació d’espectacles a l’aire lliure. A més, coincidint amb la reobertura es publica la nova app mòbil del Tibidabo, on es pot consultar tota la informació en temps real, una eina que permetrà a tots els visitants mantenir-se informats en tot moment de les novetats.

Dia de les Famílies Nombroses en el parc d’atraccions Tibidabo

Gràcies a FANOC s’organitza una trobada anual a preu especial per a les famílies nombroses en el parc d’atraccions Tibidabo, aquest any estava prevista per juliol però s’ha hagut de retrasar per l’estat d’alarma i en quan hi hagi la nova data de la trobada la donarem a conèixer.

Una gran experiència amb la màxima seguretat

Per tal d’accedir d’una forma àgil i garantir la seguretat, es recomana adquirir les entrades anticipadament a través de la pàgina web del Tibidabo, s’ha limitat l’aforament general a un terç de la capacitat del recinte, així com també a les atraccions, als punts de restauració i a la resta d’espais.

L’horari també s’ha adaptat per aquests mesos de juliol i agost. El Parc obrirà de dimecres a diumenge a les 12h, i l’hora de tancament dependrà si és un dia entre setmana, a les 21h, o si és cap de setmana, a les 22h. Per la seva banda, l’Àrea Panoràmica, espai de lliure accés al punt més alt de la ciutat, obrirà cada dia a partir de les 11h i, aquells dies que el Parc no estigui obert, s’hi podrà passejar i gaudir de les atraccions més emblemàtiques fins les 19h

Entre la resta de mesures que s’aplicaran es troben l’obligatorietat de portar mascareta en tot el recinte, excepte infants menors de 6 anys, el manteniment de la distància de seguretat i tenir una bona higiene de mans, amb l’ús dels dispensadors de gel hidroalcohòlic que s’han instal·lat en diferents punts del Parc. A més, s’ha extremat la neteja i desinfecció de tots els espais, atraccions i serveis, i s’ha senyalitzat el Parc amb recomanacions sobre les mesures higièniques i de protecció que cal seguir en tot moment.

Aquestes accions s’emmarquen en el projecte BCN Safe City que té com a objecte garantir mesures d’higiene i salut per oferir confiança i seguretat als espais de la Ciutat. En aquest sentit, el Tibidabo ha iniciat el procés de certificació Global Safe Site amb la qualificació Excellence, i rebrà també el segell Safe Tourism Certified, un distintiu l’Institut per la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), amb la col·laboració de l’Associació Espanyola de Parcs Temàtics i d’Atraccions (EAPA), que certifiquen aquells espais turístics que han implantat amb èxit el sistema de protocols de seguretat establerts i han posat en marxa un sistema de prevenció de riscos específics contra el coronavirus.

Atraccions, espectacles i restauració adaptats a la nova normalitat

El Parc d’Atraccions Tibidabo ha adaptat tots els seus serveis per garantir als visitants una gran experiència totalment segura. Així, s’ha reduït l’aforament a un terç de les atraccions, i es potenciaran les atraccions que estiguin a l’aire lliure, ja que aquelles que es troben en un espai tancat no donaran servei al visitants. En tot cas, gairebé un 70% de les atraccions del Parc romandran obertes al públic.

Els espectacles a l’aire lliure s’han incrementat per la millora de l’experiència. A la Plaça del Jardí, tots els caps de setmana tindrà lloc  l’espectacle “Tornen les Mascotes al Tibidabo” amb una nova i més divertida coreografia.  En TI, la BI, la DA i en BO ensenyaran el seu ball sorgit del bosc de Collserola i després participaran en un Meet and Greet on els infants es podran fer fotos amb elles, respectant la distància de seguretat marcada.

A la Plaça dels Somnis, tots el dies que obre el Parc, el Dr. Fly oferirà el seu espectacle de màgia a l’aire lliure, i la mateixa Plaça serà escenari de l’espectacle dels Tibipowers. Els Tibipowers són uns inventors esbojarrats que faran de les seves per omplir el dipòsit del “combustible ecològic del Tibidabo”, fet dels riures, les emocions, la solidaritat, la il·lusió de totes i tots els visitants. Els Tibipowers ompliran de música, cançons i bon humor el Tibidabo tots el dies a les 19:30h.

Pel que fa a la restauració, s’han adaptat centres de restauració per potenciar el servei take away, amb una àmplia varietat de productes per emportar i poder menjar-los als nous espais especialment habilitats a l’aire lliure, mantenint l’oferta de menjar sa i saludable que es manté al Parc.

Com arribar al Parc

A partir del 4 de juliol els Tibibusos tornarà a donar servei de manera habitual i seguint les mesures sanitàries corresponents. D’aquesta manera els visitants tindran a la seva disposició 3 autobusos llançadora, ecològics i adaptats per a persones amb mobilitat reduïda que arriben directament al Parc des de diferents punts de la ciutat: el T2A des de Plaça Catalunya, el T2B davant del complex hospitalari Vall d’Hebron, i el T2C des de Plaça Kennedy.

Per accedir amb vehicle privat hi ha dues opcions, estacionar a l’Aparcament B:SM Sant Genís i agafar el T2B per arribar al Parc, o anar directament a l’aparcament del cim del Tibidabo, on es pot reservar plaça amb una antelació mínima de 24 hores.

 

Feu un comentari