El camping Tamarit Beach Resort rep el Segell de Turisme Familiar

El Càmping Tamarit Beach Resort va rebre el dilluns 30 de maig el Segell de Turisme Familiar, que l’acredita com un establiment excel·lent i auditat per a famílies amb nens.

La distinció va ser lliurada per Raul Sanchez, director de FANOC,  a Xavier Melero, director general del resort, i a Antonella Perrone, responsable de vendes i màrqueting.

Es tracta d’una experiència única en el cor de la Costa Daurada. En una platja de somni, al costat d’un petit poble pesquer, es troba Tamarit Beach Resort, un càmping resort al nord de la ciutat de Tarragona, a poc més d’una hora de Barcelona, als peus del castell de Tamarit, un dels monuments més emblemàtics de la Costa Daurada i sobre la platja de Tamarit.

Un resort pensat per a tota la família; ple d’activitats a l’aire lliure durant tot el dia: oci familiar, activitats nàutiques, animació infantil, activitats per a nens i nenes com a acampada amb les mascotes Tami i Rita, hort ecològic, Tami xef, manualitats, yincanas i fires benèfiques.

Música, xous, balls, minidisco per a tota la família… Artistes de primer nivell i espectacles de l’equip d’animació repartits en diferents ubicacions de les instal·lacions, concerts musicals, màgia i concursos.

Escapades en temporada baixa súper divertides gràcies a la programació enfocada a els caps de setmana temàtics perquè el públic infantil, adolescents i adults puguin gaudir junts.

Tamarit Beach Resort disposa d’instal·lacions d’última generació, meticulosament cuidades que cobreixen les necessitats de les famílies. Diversos parcs infantils, piscina amb tobogans, jocs d’aigua per als més petits, banys exclusius per a nens i nenes, menús infantils en els diferents punts de restauració, servei de trona i bressol en els bungalows.

Des de la seva inauguració en 1961, Tamarit Beach Resort és un referent per als acampadors que busquen una localització ideal en la Costa Daurada pel seu accés directe a la platja i les vistes incomparables al castell de Tamarit. Durant els últims anys i gràcies a una considerable inversió, s’ha convertit en un complex amb tot el necessari per a unes vacances perfectes. La fusió de diferents tipus de parcel·les i la varietat de bungalows disponibles, sumada a l’àmplia oferta gastronòmica del resort, les instal·lacions esportives i la gran oferta en serveis li han convertit en una estrella del món del càmping.

Així Tamarit Beach Resort ha aconseguit ser un dels càmpings amb serveis de primer nivell i entre els millors d’Europa. Veuen a descobrir el resort a partir del pròxim 8 d’abril de 2022!

Oferta per a famílies nombroses

  • 15% DE DESCOMPTE SOBRE EL PREU DE L’ALLOTJAMENT (CÀMPING I BUNGALOW) A les FAMÍLIES NOMBROSES / MONOPARENTALS, SEGONS DISPONIBILITAT I CONDICIONS D’ESTADES MINIMA
    • DATES VÀLIDES: 08/04/22-11/04/22; 18/04/22-16/06/22; 12/09/22-01/11/22
    • NO ACUMULABLE A ALTRES OFERTES O TARIFES ESPECIALS
    •  APLICABLE A UN SOL ALLOTJAMENT O PARCEL·LA PER FAMÍLIA I ESTADA
    •  RESERVES EN LA WEB: PRESENTANT EL CARNET D’ASSOCIAT S’APLICARÀ EL DESCOMPTE.

Feu un comentari