Quan podem necessitar Serveis d’Ajuda Domiciliària?

Donades les necessitats familiars i domèstiques habituals amb les que ens trobem a casa nostra i l’actual situació de pandèmia, és important avui, conèixer alternatives a l’ajuda domiciliària, que ens facin la vida més fàcil i que es puguin fer càrrec de les tasques de la llar i de la cura de persones grans o dependents quan nosaltres no podem o no arribem.

Ens costa deixar entrar a persones estranyes a casa, per això és important assegurar-se que l’empresa de serveis triada ens garanteixi confiança i qualitat, i ara, l’aplicació de protocols nous COVID-19, extremant les mesures per a la protecció dels usuaris, les seves famílies i els mateixos professionals.

  • “El pare està encara hospitalitzat i necessitem algú que es quedi amb ell tota la nit”
  • “Treballem tot el dia i no podem atendre a la mare com voldríem. Busquem algú de confiança que estigui amb ella per ajudar-la en tot el que necessiti”
  • “Cada vegada tinc menys temps i energia per les coses de casa, amb la feina, els nens i els horaris. Em caldria un cop de mà de qualitat, per portar la casa”
  • “Fins ara era jo la que rentava al pare, però ja no puc moure’l tan fàcilment i necessito ajuda”
  • “Els meus pares viuen sols i algú els hauria d’acompanyar al metge i al banc. Jo visc molt lluny i no tinc més germans per fer-se’n càrrec”
  • “Després de la Covid19, em donen l’alta hospitalària i no ens veig amb cor de fer vida normal, portar la casa i tenir les coses a lloc”
  • “El meu pare viu sol i ara no pot anar a comprar i cuinar com feia abans. Necessito trobar algú que l’ajudi”

Si us trobeu en alguna d’aquestes situacions, potser és un bon moment per valorar contactar amb alguna empresa de serveis especialitzats d’ajuda a casa i, encara més important, d’ajuda a les persones que més estimeu, i que ajustin el servei a les vostres necessitats concretes.

——————-
Serveis d’Ajuda Domiciliària – Tel 93 380 09 50
www.mutuam.cat/serveis-domiciliaris

Feu un comentari