Congrés virtual de Famílies Nombroses, “No som el problema, som part de la solució”, inscriu-te aquí!

Dissabte que ve, 28 de novembre, tindrà lloc el Congrés virtual de la Federació Espanyola de Famílies Nombroses (FEFN), organitzat amb el lema “No som el problema, som part de la solució” per posar de manifest la important aportació social de les famílies nombroses, tant en forma de capital humà com pels valors que representen i transmeten a la societat, a través dels seus fills.

El Congrés començarà a les 11.00 h. amb una intervenció de el president de la FEFN, José Manuel Blat, i comptarà amb la participació del psiquiatre i pare de 6 fills, Luis Gutiérrez Rojas, i del també psiquiatre i pare de 5 fills, Enrique Rojas. La trobada finalitzarà cap a les 12.15 amb la intervenció de la vicepresidenta de la FEFN; Ana Cia, encarregada de la clausura.

Inscriu-te per poder seguir-lo!

Aquesta trobada virtual de famílies nombroses es desenvoluparà per Zoom i està obert a totes les famílies que vulguin seguir-lo. Per poder fer-ho, cal inscripció prèvia AQUÍ. Tots els inscrits rebran l’enllaç per assistir al Congrés a través de Zoom.

Feu un comentari